TV & Media

Μάρκος Σεφερλής και Γιώργος Λαμπάτος συναντήθηκαν ξανά

«Ήταν πραγματικά μια στιγμή που περίμενα εδώ και χρόνια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος
Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος © NDPPHOTO

Μάρκος Σεφερλής και Γιώργος Λαμπάτος συναντήθηκαν ξανά - «Ήταν πραγματικά μια στιγμή που περίμενα εδώ και χρόνια», δήλωσε ο δεύτερος

Για την συνάντησή του με τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος. Οι δύο ηθοποιοί άφησαν πίσω την διαμάχη που τους είχε οδηγήσει στα δικαστήρια μετά την γνωστοποίηση των οικονομικών προβλημάτων του Γιώργου Λαμπάτου ενώ με πρωτοβουλία του Μάρκου Σεφερλή θα συνεργαστούν και πάλι.

Στα πλαίσια αυτά, στις αρχές Μαρτίου συναντήθηκαν ξανά μετά από πολύ καιρό, στιγμή την οποία ο Γιώργος Λαμπάτος περίμενε για πολλά χρόνια όπως εξομολογήθηκε.

«Ήταν πραγματικά μια στιγμή που περίμενα εδώ και χρόνια. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τον Μάρκο, αντιθέτως μας συνδέει μια βαθιά φιλία που από λάθη παραλίγο να σβήσει. Και θα ήταν πολύ άδικο αυτό» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Μάρκος με ρώτησε λεπτομέρειες για το πώς είναι η υγεία μου και πώς περνούσα όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν τόσο πολύ ζεστός μαζί μου, που δεν ένιωσα ούτε στιγμή ότι δεν υπήρξαμε φίλοι και παλιοί συνεργάτες. Και πάλι θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως για τη μεγάλη του καρδιά. Θα τον ευγνωμονώ για πάντα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ