TV & Media

Γιώργος Λαμπάτος: Η αινιγματική ανάρτηση με το «Πρώτη φορά συγγνώμη»

Το post που έκανε και η έμμεση αναφορά στον Μάρκο Σεφερλή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος
Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος © NDPPHOTO

Γιώργος Λαμπάτος: Η αινιγματική ανάρτηση με το «Πρώτη φορά συγγνώμη» - Το post που έκανε και η έμμεση αναφορά στον Μάρκο Σεφερλή

Ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook έκανε ο Γιώργος Λαμπάτος για πρώτη φορά μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Να θυμίσουμε πως το οικονομικό πρόβλημα του ηθοποιού φαίνεται πως επιλύθηκε, δέχτηκε προσφορά για δικό του σπίτι από την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου ενώ συμφιλιώθηκε και με τον Μάρκο Σεφερλή.

Λαμπάτος και Σεφερλής είχαν βρεθεί στα δικαστήρια μετά από καταγγελία του πρώτου για τη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» που ανέβηκε το 2022, με την κατηγορία πως δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή, σε στιγμή που το σενάριο ήθελε τον ήρωα του Μάρκου Σεφερλή να χτυπάει τον ήρωα του Γιώργου Λαμπάτου.

Έκτοτε, ο Μάρκος Σεφερλής προσέφυγε 2 φορές στα δικαστήρια, δικαιώθηκε και για την υπόθεση, επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος στον Μάρκο Σεφερλή.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, λοιπόν, ο Γιώργος Λαμπάτος μέσω τηλεοπτικών συνεντεύξεων ζητούσε συγγνώμη από τον άλλοτε συνεργάτη του και του ζητούσε να προχωρήσει σε ανάκληση της δικαστικής απόφασης, κάτι που ο Μάρκος Σεφερλής και έκανε.

Έτσι, στην πρώτη του ανάρτηση από την εξέλιξη αυτή, ο Γιώργος Λαμπάτος ανέβασε το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου «Πρώτη φορά συγγνώμη» χωρίς να υποδεικνύει τον αποδέκτη της συγγνώμης του.

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λαμπάτος ζητούσε δημόσια από τον Μάρκο Σεφερλή να αποσυρθεί από τη δικαστική απόφαση να κατάσχονται υπέρ του ονόματός του, χρηματικά ποσά από τον Γιώργο Λαμπάτο και την Παρασκευή αποκάλυψε πως εν τέλει έκανε ανάκληση της δικαστικής απόφασης και του πρότεινε να συμμετέχει και στην νέα παράσταση που ετοιμάζει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz0fy2bsmvht)

«Με πήρε τηλέφωνο Μάρκος, του είπα "συγγνώμη" και μου είπε "δεν χρειάζεται να μου πεις αυτό το πράγμα. Ήθελα να σου πω να πάρει τηλέφωνο ο δικηγόρος σου γιατί θα κάνω την ανάκληση για σένα" και αυτό μου έδωσε χαρά γιατί ο Μάρκος όχι απλά με βοηθάει, αλλά δίνει ένα χέρι να με κρατήσει στη ζωή και τα όνειρά μου να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Τον ευχαρίστησα και μου λέει “μισό λεπτό έχω να σου προτείνω κάτι”. Εκεί τα έχασα τελείως και μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, να με πάρει στο θίασο και άρχισα να πετάω στον ουρανό. Δεν το περίμενα πραγματικά», ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz0lw8qyzbvl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ