TV & Media

Ο Σεφερλής δίνει ρόλο στον Γιώργο Λαμπάτο και κάνει ανάκληση της κατάσχεσης χρημάτων

Είχε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Ο Σεφερλής δίνει ρόλο στον Γιώργο Λαμπάτο και κάνει ανάκληση της κατάσχεσης χρημάτων
O Mαρκος Σεφερλής © NDP

Μάρκος Σεφερλής: Έδωσε τέλος στην διαμάχη με τον ηθοποιό Γιώργο Λαμπάτο

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε ανάκληση δικαστικής απόφασης, όπως επανειλημμένα του είχε συζητήσει, όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Λαμπάτος στο «Super Κατερίνα».

«Με πήρε να μου πει ότι θα γίνει η ανάκληση και αυτό μου έδωσε χαρά γιατί ο Μάρκος όχι απλά με βοηθάει αλλά δίνει ένα χέρι να με κρατήσει στη ζωή και τα όνειρά μου να αρχίσουν να ξεκινήσουν από την αρχή» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος και πρόσθεσε: «Και μου λέει “μισό λεπτό έχω να σου προτείνω κάτι” και μου πρότεινε να είμαι στο έργο που θα ανεβάσει, με έναν πολύ καλό ρόλο και άρχισα να πετάω στον ουρανό».

Λαμπάτος: Kαταγγελία για ξυλοδαρμό

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας ότι στη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή.

Τότε ο Μάρκος Σεφερλής κινήθηκε νομικά εναντίον του και δικαιώθηκε για την υπόθεση, ενώ του επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να του καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος. Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε πως ο ηθοποιός θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή έχει δηλώσει για την υπόθεση πως ο ηθοποιός δεν έχει λάβει κανένα χρηματικό πόσο: «Είναι κατασχεμένοι λογαριασμοί του κυρίου Λαμπάτου. Αυτό είναι γνωστό από το 2021. Οφείλει χρήματα στον κύριο Σεφερλή. Είναι 4 χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι κατασχεμένοι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί σε 4 τράπεζες. Ο κύριος Σεφερλής δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ.

«Έκανα λάθος με τον Μάρκο Σεφερλή»

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε μιλήσει τον περασμένο Ιανουάριο στο «Πρωινό» και για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή, πριν αρκετά χρόνια. Όπως είπε ο ηθοποιός ίσως να έκανε λάθος όταν τον κατηγορούσε πως το ξύλο που του έδινε σε παράσταση, ήταν πραγματικό. «Με τον Μάρκο είχαμε κάνει τον “Ηλία του 16ου” στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει κι’ εγώ κάποια πράγματα αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα και αρχίζουν κι’ ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω κι’ εγώ για κάποια» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η δικιά μου η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή, ζητάω συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος για κακίες. Έκανα λάθος με τον Μάρκο γιατί κι’ εκείνος προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί» πρόσθεσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ