TV & Media

«Δεν έχω σχέσεις με τη μητέρα μου»: Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Το διαζύγιο των γονιών του και η ζωή μετά τον χωρισμό από τη Φαίη Σκορδά

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Λιάγκας: Η συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω»
Γιώργος Λιάγκας: Η συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Γιώργος Λιάγκας: Η συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» για τη μητέρα του, το διαζύγιο των γονιών του και τη Φαίη Σκορδά 

«Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ» εκμυστηρεύτηκε ο Γιώργος Λιάγκας για την προσωπική του ζωή και τη σχέση με τη μητέρα του στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης (29.02). 

Ειδικότερα, λίγο πριν πέσει η αυλαία της συνέντευξης, ο Νίκος Χατζηνικολάου, φίλος και κουμπάρος του παρουσιαστή, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μίλησες για την πληγή των νεανικών χρόνων, για την μητέρα του που έφυγε και τον δύσκολο χωρισμό των γονιών. Ήρθες από τότε πιο κοντά μαζί της; Τώρα πως είναι η σχέση μαζί της;».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czi70e55aubt)

Ο Γιώργος Λιάγκας για τη μητέρα του και το διαζύγιο των γονιών του

«Νίκο, αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν ''α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά''. Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα… όλα καλά» απάντησε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν μία μάνα ή ένας πατέρας, κυρίως η μάνα όμως, φεύγει για πολλά χρόνια βίαια από τη ζωή ενός παιδιού, όταν κάποια στιγμή εσύ καλείσαι επειδή δεν γίνεται διαφορετικά να χωρίσεις από τον άνθρωπό σου, το θεωρείς αφενός μια μεγάλη αποτυχία και δεύτερον το σκέφτεσαι διπλά, τριπλά, τετραπλά μέχρι να πάρεις την οριστική απόφαση» είπε ο παρουσιαστής.

«Όταν, δε, αυτό αλλάζει, εσύ φέρεις ένα βάρος, που φέρω κι εγώ ακόμα, ότι πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν το χωρισμό, που ήταν μια κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από τη Φαίη ως ότι ο πατέρας τους τα εγκαταλείπει, όπως εμένα πιθανόν κάποιος γονιός που να έφυγε βίαια από τη ζωή μου. Άρα εγώ το αντιμετώπισα πάρα πάρα πολύ δύσκολα.

»Πήγα σε γιατρό. Δεν ήταν για μένα μία εύκολη περίοδος. Από την άλλη, το γεγονός ότι εγώ πέρασα άσχημα σαν παιδί, είναι αυτό που λέτε όλοι όσοι με γνωρίζετε και είναι για μένα πολύ τιμητικό, αλλά αυτονόητο ότι προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν κοντά στα παιδιά μου. Και δεν μιλάω υλικά, αλλά κυρίως σε χρόνο, ποιοτικό χρόνο να κάνουμε πράγματα μαζί. Και πιθανόν στην υπερβολή που το κάνω εγώ να έχει να κάνει με τα δικά μου παιδικά βιώματα».

Γιώργος Λιάγκας: Η σχέση με τον πατέρα και τα παιδιά του

«Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας».

«Βλέπω δηλαδή τα παιδιά μου, τι αξιακούς κώδικες έχουν και βλέπω ότι είναι πολύ πιο καλοί και από αυτούς που έχω εγώ. Γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και αυτό οφείλεται και στη μαμά τους και στον μπαμπά τους προφανώς» συμπλήρωσε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.

«Δεν έγινε ποτέ καμία σφαγή με την Φαίη Σκορδά»

Μάλιστα, ο επιτυχημένος παρουσιαστής της πρωινής ζώνης αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγο του, Φαίη Σκορδά και την απόφαση που έλαβαν από κοινού να βαδίσουν δρόμους χωριστούς.

«Πως αυτή η σχέση από αυτή την ομορφιά που θυμάμαι εγώ, γιατί σας πάντρεψα και σας έζησα από κοντά από τα πρώτα βήματα, χάλασε; Δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ. Δεν έχει χωρέσει στο μυαλό μου το πως συνέβη αυτό» σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής του talk show για να αποκριθεί ο Γιώργος Λιάγκας:

«Νίκο, θα σου πω κάτι το οποίο δεν το έχω ξαναπεί. Όταν χωρίσαμε με την Φάιη ήμασταν εδώ στον ΑΝΤ1 και ήσουν από τους πρώτους ανθρώπους που το έμαθες, σε πήρα και σου το είπα. Το είπαμε κάποια στιγμή στον σταθμό γιατί έπρεπε να σταματήσει και η τηλεοπτική συνεργασία. Και την ίδια ώρα που τους λέγαμε ότι χωρίζουμε, μας παρουσίασαν μια έρευνα ότι είμαστε το πιο αγαπητό και αγαπημένο ζευγάρι στην Ελλάδα, όχι στην ελληνική τηλεόραση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czi70jf8f4fd)

«Μας έλεγαν «Τι κάνετε; Θα δημιουργήσετε μια αναταραχή γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι είστε το πιο αγαπημένο ζευγάρι». Άλλο όμως τι γίνεται μέσα σε ένα ζευγάρι… Που δεν έγινε καμία σφαγή με την Φαίη, έτσι; Πολύ γλυκά και ήρεμα χωρίσαμε. Προφανώς είναι δυο άνθρωποι που κάποια στιγμή δεν ταιριάζουν και αυτό βγαίνει».

«Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός που στη ζωή μου γνώρισα την Φαίη. Γιατί η Φαίη με ενέπνευσε να γίνω πατέρας. Μπορεί να μην γινόμουν πατέρας ποτέ. Είχα φτάσει στα 40, γνώρισα την Φαίη, με ενέπνευσε ότι μπορεί να κάνουμε μαζί οικογένεια, παιδιά που αυτό είναι το σημαντικό και κάναμε παιδιά. Άρα είμαι πολύ τυχερός γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο που με ενέπνευσε και έγινα πατέρας αφενός και αφετέρου είναι μια εξαιρετικά καλή μάνα. Αυτό είναι το σημαντικό στη σχέση μου με την Φαίη. Όλα τα άλλα τώρα τα τηλεοπτικά είναι εκ του περισσού».

«Από την άλλη βέβαια είμαι και γω ένας πολύ έντονος άνθρωπος και η Φαίη μια πολύ έντονη προσωπικότητα. Άρα μοιραία οι σχέσεις αυτών των ανθρώπων είναι συγκρουσιακές. Δεν σφαχτήκαμε όμως ποτέ, θα το ξαναπώ» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στην τοποθέτηση που έκανε στο Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czi70p1mrsb5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ