Πολιτικη & Οικονομια

Στέφανος Κασσελάκης: «Σε 13 μέρες πάω φαντάρος - Δεν με βοήθησε ο Τσίπρας» (βίντεο)

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιώργο Λιάγκα

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης: Η συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα © Instagram / toprwinoant1

Στέφανος Κασσελάκης: Η συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα για τη βοήθεια από τον Α. Τσίπρα και τη γνωριμία με τον Κ. Μητσοτάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε σήμερα (1.3) συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1, προχωρώντας σε προσωπικές αποκαλύψεις, αλλά και σε δηλώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, τη σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα και τον στόχο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης
© Γιώργος Κονταρίνης/ Eurokinissi

Στέφανος Κασσελάκης: Η συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στο πλατό της εκπομπής υπό τους ήχους του τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου», κάτι που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη. «Επέλεξα το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού το “Αθήνα μου”, γιατί ήμουν σίγουρος πως θα ρωτήσεις για το σπίτι μου στην Αθήνα. Επειδή η Αθήνα είναι η πόλη την οποία αγαπώ, στην οποία μεγάλωσα πριν φύγω Αμερική – την αγαπάμε πολύ και εγώ και ο Τάιλερ. Είναι η νέα μας πόλη, είμαστε εδώ για πάντα. Το όνειρό μου είναι να προσφέρω στον τόπο μου. Να αφήσουμε μια παρακαταθήκη». 

Ο κ. Κασσελάκης σε 13 ημέρες από σήμερα παρουσιάζεται στη Σπάρτη για τη στρατιωτική του θητεία. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης για τη γνωριμία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το πότε και πώς είχε γνωρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο κ. Διαματάρης που είναι κοινός μας φίλος, μέσω του οποίου είχα γνωρίσει τον Κυριάκο, με είχε ρωτήσει αν με ενδιέφερε το υπουργείο Ναυτιλίας και εγώ του είπα όχι. Πέρα από αυτό είχα απογοητευτεί από τους ανθρώπους που είχε δίπλα του». Στην ερώτηση αν είχαν βρεθεί με τον κ. Μητσοτάκη κατ' ιδίαν απάντησε θετικά. «Οταν βρεθήκατε στη βουλή συζητήσατε για αυτό;» τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Δεν θυμάμαι. Ρώτησα πως ήταν τα παιδιά του» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα αναφέρθηκε και στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι το 2015 έγιναν και λάθη, αλλά «το 2015-2019 έγιναν πολλά πράγματα, έμειναν 37 δισ. Εμείς παραλάβαμε μηδέν».

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν με βοήθησε ο Αλέξης Τσίπρας»

Όσο για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα και την παρέμβασή του πριν το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Σίγουρα δεν υπάρχει δακτυλίδι διαδοχής. Δεν θέλω να απαντήσω για το αν ο Τσίπρας με ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές. Κέρδισα τις εκλογές με το σπαθί μου. Πριν ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου έδωσε συμβουλές, μετά όχι, ήταν ουδέτερος δεν με βοήθησε. Τον έχω δει πολλές φορές, κυρίως με δική μου πρωτοβουλία, και έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο. Μου είχε πει ότι εκείνος θα μου δίνει τη δική του οπτική γωνία και εγώ θα αποφασίζω».

Μάλιστα, στην ερώτηση πώς ένιωσε όταν έβγαλε ανακοίνωση ο Αλέξης Τσίπρας πριν το Συνέδριο, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι το συνέδριο και το τι έγινε, ανήκουν στο παρελθόν. «Δεν μπορώ να σχολιάσω, θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει έρθει στο συνεδριο. Δεν με ενόχλησε η στάση του. Δεν το περίμενα για την παρέμβαση. Δεν είμαι συναισθηματικός έχω έναν σκοπό να κερδίσω την κοινωνία. Αναμένω τα πάντα μπορεί κάποιος να με πληγώσει να με μαχαιρώσει πισώπλατα. Με στήριξαν άνθρωποι που θέλουν να είμαι απέναντι στο σύστημα. Ακόμη και εσωκομματικά οι περιοχές που κέρδισα ήταν λαϊκές γειτονιές και επαρχία» ανέφερε και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλά νέα μέλη στο κόμμα. Το κόμμα μας πρέπει να ανταποκριθεί στην κοινωνία. Δεν έχει γείωση στον συνδικαλισμό δεν έχουμε βουλευτές στην Αττική». 

Στέφανος Κασσελάκης: «Θα ξεπεράσουμε το 17% στις Ευρωεκλογές»

Όσο για την εκτίμησή του για την πορεία του κόμματος στις Ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε: «Πιστεύω θα το ξεπεράσουμε το 17%. Πρέπει να υπάρχει εναλλακτική στη χώρα από ένα κόμμα που θα είναι προοδευτικό. Έχουμε ξεκάθαρες θέσεις και παροτρύνω όσους θέλουν να κατέβουν στις εκλογές να έρθουν. Ο στόχος είναι το κόμμα μου να γίνει βαθιά κοινωνικό. Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής. Ανοιχτές αγορές εργασιακά δικαιώματα, ανθρώπινα δικαιώματα, εγκρατής εξωτερική πολιτική, στιβαρή άμυνα». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cziag9bl34g1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ