Πολιτικη & Οικονομια

Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο στην Ελλάδα»

Η πολιτική συμβουλή στον σύζυγο του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο στην Ελλάδα»
4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο στην Ελλάδα»

Ο Τάιλερ Μακμπέθ μιλώντας απόψε (29/2) στο STAR αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα παντρευτεί με τον Στέφανο Κασσελάκη και στην Ελλάδα. Χαρακτήρισε επίσης ως «βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση την ψήφιση του νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο».

Τάιλερ Μάκμπεθ:«Στη σωστή κατεύθυνση το νομοσχέδιο...»

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου του Star «ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, που προσφάτως "πέρασε" από το ελληνικό Κοινοβούλιο» ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε: «Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς». Πρόσθεσε όμως ότι «σχετικά με την πρόοδο, με την έννοια της ισότητας» πρόκειται για εξαιρετική ευκαιρία.

Τ. Μακμπέθ: Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στ. Κασσελάκη στην Ελλάδα

Σχετικά με το σενάριο να παντρευτεί το καλοκαίρι με τον Στ. Κασσελάκη, η απάντηση είναι: «Ναι! Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα, το καλοκαίρι». «Ψάχνουμε σπίτι, θέλουμε να μείνουμε για πολλά χρόνια στην Ελλάδα»  Όσον αφορά τις φήμες ότι προσφάτως αγοράσαμε σπίτι στο Κολωνάκι, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά ότι δε θα ήθελε να απαντήσει σε φήμες, αλλά πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα, μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί σε εκλογική επιτυχία»

Τέλος, για το τι θα γίνει στην περίπτωση αρνητικών επιδόσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές, και ποια θα είναι η συμβουλή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Τάιλερ Μακμπέθ απάντησε:  «Πιστεύω ότι (ο ΣΥΡΙΖΑ) θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν "τί θα γίνει αν δεν", είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά, θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει ένα σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα. Πιστεύω ότι από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ' αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ