TV & Media

Παρλιάρος: «Ο Φώτης και η Μαρία δεν είναι πλέον φίλοι, υπάρχουν κόκκινες γραμμές»

Ο Στέλιος Παρλιάρος είχε συνεργαστεί για χρόνια με τους δυο παρουσιαστές

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παρλιάρος: Σεργουλόπουλος και Μπακοδήμου δεν είναι φίλοι
© NDP

Στέλιος Παρλιάρος: Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου δεν είναι φίλοι

Ο Στέλιος Παρλιάρος σε συνέντευξη του σε εκπομπή του Alpha αναφέρθηκε στην δουλειά του και στην πολυσυζητημένη σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

 Παρλιάρος: «Δεν ανακατεύομαι είναι προσωπικό τους θέμα»

«Το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα ήταν στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Μετά συνεργάστηκα με τον Αρναούτογλου. Τότε δεν μας βγήκε πολύ η χημεία, τώρα τον συμπαθώ και με συμπαθεί. Κάναμε πολύ παρέα με τον Φώτη και την Μαρία. Δεν είναι τώρα φίλοι. Δεν έχω προσπαθήσει να τους τα βρω, δεν ανακατεύομαι, είναι πολύ προσωπικό τους θέμα. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές».

«Μετά από 13 χρόνια σταμάτησα την καριέρα μου στην τηλεόραση. Αποφάσισα να μη συνεχίσω γιατί μετά από τόσα χρόνια ήθελα να έχω μια ωραία αισθητική στην εκπομπή, με χορηγούς που επέλεγα εγώ. Άρχισε να γίνεται σούπερ μάρκετ», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

Τι είχαν δηλώσει οι δυο πρώην συνεργάτες

Μιλώντας στο περιοδικό Hello! προ ετών, ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων και στο τηλεοπτικό του διαζύγιο από την Μαρία Μπακοδήμου.

«Η Μαρία ήταν ένα σημαντικό –ίσως το πιο σημαντικό– και μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ένα κομμάτι που σέβομαι και σκέφτομαι με πολύ μεγάλη αγάπη. Είπα προηγουμένως ότι κάνω οικογένειες, και η Μαρία ήταν οικογένειά μου. Ρήξεις γίνονται σε κάθε οικογένεια. Με τη Μαρία βρεθήκαμε τηλεοπτικά, στην ίδια δουλειά, για είκοσι χρόνια, αλλά είχαμε και τριάντα χρόνια κοινής ζωής, το οποίο με έχει χαρακτηρίσει. Δεν είναι κάτι που δεν αποδέχομαι ή θέλω να ξεχάσω...Όντως, δεν βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια, κι αυτό το αποκάλυψε η ίδια όταν τη ρώτησαν αν γνώριζε ότι θα κάνω εκπομπή και απάντησε: "Κάτι έχω ακούσει. Δεν έχουμε μιλήσει". Ήταν δική της απόφαση να το κοινοποιήσει και το σέβομαι. Όμως εγώ δεν έχω μάθει να μιλώ και να εξηγώ τις προσωπικές μου σχέσεις. Έχω πάρει πολλά διαζύγια στη ζωή μου, κι ένα από αυτά ήταν κι αυτό. Δεν θα πω το λόγο, είναι κάτι πολύ προσωπικό και δεν χρειάζεται να το κοινοποιήσω» ελέγε τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. 

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε και αυτή αναφερθεί στη μακρόχρονη συνεργασία της και στο αν αναπολεί κάτι από τις στιγμές που έζησαν μαζί κατά το παρελθόν.

«Νοσταλγία δεν νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούργια μέρα που μας φέρνει καινούργια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω. Το τώρα είναι που υπάρχει και το τώρα προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις» είπε αρχικά για τη συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Στη συνέχεια της συνέντευξης που είχε δώσει στο Hello! η παρουσιάστρια απάντησε στο, αν μπορούν η φιλία και η επαγγελματική σχέση να διατηρηθούν στο χρόνο: «Φυσικά! Το θέμα είναι ωστόσο πως θα διατηρηθούν. Από την άλλη, τίποτα δεν κρατά για πάντα. Για παράδειγμα, παντρεύεσαι και νομίζεις ότι θα είστε για πάντα μαζί. Όμως αλλάζεις εσύ, αλλάζει και ο άλλος. Σημασία έχει οι αποχωρισμοί και τα κλεισίματα των κύκλων να γίνονται ωραία και να συνειδητοποιείς γιατί ο καθένας παίρνει άλλο δρόμο».

«Για να έχεις καλές σχέσεις με τους άλλους, πρέπει να έχεις και με τον εαυτό σου. Κι αν αυτό είναι δύσκολο, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να τα βρεις με τους άλλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ