TV & Media

Ιωάννα Τούνη: «Ελπίζω το κοινό του Παπανώτα να έχει IQ - Τι επαγγέλλεται ο Σεργουλόπουλος;»

Η απάντηση στα σχόλια για το «full time influencer»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα Τούνη
Η Ιωάννα Τούνη απαντά στα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα και του Φώτη Σεργουλόπουλου © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση της στα σχόλια του Φώτη Σεργουλόπουλου και του Δημήτρη Παπανώτα

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στα σχόλια που δέχθηκε από παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών μετά τη δήλωσή της ότι πλέον είναι «full time influencer».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyru6ozq9och)

«Ελπίζω το κοινό του Παπανώτα να έχει IQ. Εμένα κυρίως με ενδιαφέρει η γνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου και όχι του Δημήτρη Παπανώτα. Οπότε, δεν πειράζει, φιλάκια να του στείλουμε», είπε η Ιωάννα Τούνη στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια απάντησε σε όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Εντάξει, δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι φαντάζομαι. Η δουλειά μας ως influencer είναι να ασχολούμαστε με direction promoting, να στήσουμε προϊόντα, να τα προωθήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο, να κάνουμε ουσιαστικά σκηνοθεσία, είναι creative. Ασχολούμαστε από τη βιντεοσκόπηση, τη βιντεογράφηση μέχρι το uploading, τα γραφιστικά που θα χρησιμοποιηθούν, είμαστε μια ολόκληρη marketing ομάδα ουσιαστικά περιορισμένη σε έναν άνθρωπο, οπότε θεωρώ ότι δεν είναι κάτι εύκολο, θέλει και προσήλωση και χρόνο αλλά παρόλα αυτά είμαι και full-time μαμά και full-time επιχειρηματίας. Οπότε αν ο κύριος Σεργουλόπουλος κάνει τρεις δουλειές, φιλάκια και σε αυτόν», είπε η Ιωάννα Τούνη. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyudjd604t8x)

Τι είχε πει ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την Ιωάννα Τούνη

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά σχολίασαν στην εκπομπή τους τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και όσα είπε για την επαγγελματικής της δραστηριότητα. 

«Το Instagram είναι σαν ένα μαγαζί, το μαγαζί σου που έχεις και πρέπει να το φροντίζεις έτσι. Να ξυπνάς το πρωί, να του βάζεις τα ραφάκια του, να ανεβάσεις τα stories του, τα posts του. Έχει πολλή δουλειά. Ο αλγόριθμος δεν συγχωρεί, εάν λείπεις. Μια, δυο, τρεις… θα σε χαιρετήσει», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά. 

«Να ανοίξεις την πόρτα, να βάλεις "ανοιχτό" και έχεις από ‘κει και πέρα τους ανθρώπους που θα χτυπήσουν την πόρτα να μπουν μέσα. Είναι πάρα πολύ σκληρή δουλειά όμως», σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τη συνεργάτιδά του να λέει: «Το λες λίγο περίεργα».

«Εγώ; Προσπαθώ να καταλάβω», ανταπάντησε ο παρουσιαστής.

Η Τζένη Μελιτά συνέχισε: «Είναι μία δουλειά. Όπως η δική μας μπορεί να φαίνεται σε κάποιους πάναπλη και σε κάποιους άλλους μπορεί να είναι ότι διαβάζουμε κάθε μέρα από 15 πάκους χαρτιά».

«Εγώ δεν παραπονιέμαι για τη δουλειά μου. Μου είναι ευχάριστη, χαίρομαι πάρα πολύ που την κάνω, δεν έχω κανένα παράπονο. Να κάνουν τότε και οι influencers ένα ημερολόγιο, Πάσχα ας πούμε να… κλείνουν το μαγαζί. Υπάρχει ένα εργατικό δίκαιο, πρέπει και οι influencers να μπουν σε αυτό το παιχνίδι. Γιατί πήγε και έκανε αυτή τη δουλειά αφού δεν της αρέσει το αφεντικό της; Δεν της αρέσει η δουλειά της; Θέλω να καταλάβω. Είναι ωραίο το μαγαζί της, μην παραπονιέται. Μήπως το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ιδιωτικότητα; Το ύπνος της είναι 7ωρος; Να μάθω θέλω», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cytlpdecqtzl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ