TV & Media

Ιωάννα Τούνη: «Είμαι full time influencer - Ακόμα και διακοπές να πάω πρέπει να ανεβάζω»

«Θέλει συνέπεια στο κοινό σου - Δεν είμαι ποτέ off», δηλώνει

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Τούνη
Η Ιωάννα Τούνη © Instgram / jtouni

Η Ιωάννα Τούνη δηλώνει full time influencer και περιγράφει τις δυσκολίες

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τη μητρότητα, τον γιο της Πάρη, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως «full time influencer». H Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι δεν είναι μία εύκολη δουλειά, καθώς ακόμη κι όταν βρίσκεται σε διακοπές θα πρέπει να «τροφοδοτεί» το κοινό της με post και stories, προκειμένου να μην χάσει επαφή.

«Είμαι full time influencer, όπως θες πες το και δε θεωρώ ότι είναι κάτι εύκολο, ο κόσμος το έχει συχνά “α κάνει ένα κλικ και ανεβάζει και κάτι έγινε“. Το να θέλει ο άλλος να σε παρακολουθεί 7-8 χρόνια που είμαι στην επικαιρότητα πλέον, θέλει μια συνέπεια στο κοινό σου, μια μεθοδικότητα. Δεν έχω ποτέ off, είμαι διακοπές και πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να ανεβάζω πράγματα», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και πρόσθεσε: 

«Πρέπει να σε βλέπουν κάθε μέρα, γιατί δείχνεις σεβασμό στους ακολούθους σου, θέλουν να δουν που είσαι, τι κάνεις, πως περνάς όπου πηγαίνεις. Υπάρχει μια σχέση, όπως με τη μητέρα σου που την παίρνεις τηλέφωνο και της λες, “μαμά είμαι εκεί, είμαι καλά”. Ξέρω με βεβαιότητα, ότι αν εξαφανιστείς για μια μέρα λαμβάνεις εκατοντάδες μηνύματα “που είσαι, αν είσαι καλά”. Τα κορίτσια μου, οι συμπεθέρες μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος, πρέπει να ξέρουν».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyru6ozq9och)

Η Ιωάννα Τούνη για τους «εννέα ατελείωτους μήνες της εγκυμοσύνης»

Η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. «Η εγκυμοσύνη ήταν εννιά ατελείωτοι μήνες. Δεν πέρασα πολύ εύκολα, δεν κινδύνευσα ούτε εγώ ούτε το μωρό. Είχα θρομβοφυλία, οι εμετοί ήταν σε βαθμό που δεν μπορούσα να φάω». Μάλιστα, προχώρησε και σε μία πιο προσωπική εξομολόγηση για το πώς ανακάλυψε στον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Δε σημειώνω ποτέ την περίοδό μου, ο Δημήτρης μια μέρα μου είπε “είσαι έγκυος”, το τεστ εγκυμοσύνης το έκανα στις τουαλέτες γυμναστηρίου με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. Ντρεπόμουν να πάω εγώ να το πάρω γιατί δεν είχα ξανακάνει, ήμουν χαλαρή, περίμενα να μπω για προπόνηση και μου λέει η Δήμητρα ότι είναι θετικό. Δεν μπήκαμε ποτέ για προπόνηση. Στον Δημήτρη είπαμε ότι βαριόμασταν και πήγαμε για καφέ, του είπα ότι είμαι έγκυος αργότερα, όταν γύρισα σπίτι».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyrtlb9m7hyx)

Όπως είπε, θα ήθελε να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, προκειμένου να χαρίσει αδελφάκι στον μικρό της Πάρη. «Είναι κάτι που σκέφτομαι γιατί εγώ ήμουν μοναχοπαίδι. Αλλά όχι τώρα. Θέλω πρώτα να είμαι εγώ καλά, για να είναι καλά και το παιδί μου». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyrtlvm07j5t)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ