TV & Media

Γιάννης Ζουγανέλης για Βασίλη Καρρά: «Ήταν ένας λαϊκός ποιητής»

«Αγαπούσε τη σοφία του λαού μας, την ασπαζόταν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Καρράς: Τα μαγαζιά εστίασης στη Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο τραγούδια του για τρεις ημέρες
Βασίλης Καρράς: Τα μαγαζιά εστίασης στη Θεσσαλονίκη θα παίζουν μόνο τραγούδια του για τρεις ημέρες © Eurokinissi

Γιάννης Ζουγανέλης: Τι είπε για τον Βασίλη Καρρά - Τον χαρακτήρισε «λαϊκό ποιητή»

Στον φίλο του για περισσότερα από 30 χρόνια, Βασίλη Καρρά, αναφέρθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, το πρωί της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου.

Σχετικά με τον θάνατο του λαϊκού τραγουδιστή, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε:

«Σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να μιλήσω για μια εξέχουσα προσωπικότητα, ένα μελίσσι ανθρώπων. Όπου εμφανιζόταν δημιουργούσε φίλους. Είχε τη διάθεση μοιράσματος, αλληλεγγύης. Αγαπούσε τη σοφία του λαού μας, την ασπαζόταν. Ήταν λαϊκός ποιητής, έγραφε, σκεφτόταν, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το μέτρο του ήταν το πώς θα κάνει τους ανθρώπους όταν τους είχε από καθέδρας, πάνω από την σκηνή ή από όπου αλλού, να περάσουν όμορφα και να γλεντήσουν. Ένας άνθρωπος είχε τέτοια προσφορά και σε θέματα που δεν τα επικοινώνησε ποτέ» και πρόσθεσε:

«Γνωριστήκαμε το 1991, παίξαμε μαζί σε έναν χώρο κοντά στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Τότε δεν ήταν ευρέως γνωστός, στη Θεσσαλονίκη όμως τον ξέρανε και ήταν πάρα πολύ αγαπητός, μετά ήρθε στην Αθήνα και επικοινώνησε με ανθρώπους και έγινε γνωστός και εκτός συνόρων και τον αγαπούσαν όλοι πάρα πολύ. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να είναι πραγματικά συνάδελφος σε όλη τη διαδικασία της ζωής και όχι μόνο στη συνύπαρξη πάνω σε μια μουσική σκηνή ή στις πίστες, αλλά και στη διάρκεια της ζωής του το ειδικό βάρος των ανθρώπων πρέπει να το ανακαλύπτουν όταν ζουν. Μερικές, όμως, φορές όταν φεύγουν οι άνθρωποι από τη ζωή, εξιδανικεύονται από τον τρόπο που μιλάμε γι' αυτούς. Ο Βασίλης Καρράς όμως είναι από αυτούς που εξαιρούνται, δεν μπορείτε να φανταστείτε, αυτό είναι η απόλυτη αλήθεια».

«Αγαπούσε τα παιδιά. Έβαζε πολλές φορές το κεφάλι του στη διαδικασία να διεκδικήσει πράγματα γι’ αυτά. Ήταν περίπτωση ανθρώπου, πιστέψτε με», κατέληξε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxy33gjq6ak9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ