Ελλαδα

Το αντίο των καλλιτεχνών στον Βασίλη Καρρά

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 70 του χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
19’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου  στον Βασίλη Καρρά
Το αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου στον Βασίλη Καρρά © ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Βασίλης Καρράς: Το αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου - Ο τραγουδιστής έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 70 του χρόνια 

Πολύ λίγοι είναι οι καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού που δεν είχαν συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά καθώς ήταν ένας καλλιτέχνης ο οποίος βοηθούσε τους νέους συναδέλφους του αλλά και τιμούσε τη συνεργασία του με άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου. Με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, όπως ήταν φυσικά, όλοι οι φίλοι και συνάδελφοί του θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Τον τραγουδιστή αποχαιρέτησε η Καίτη Γαρμπή ανεβάζοντας στιγμιότυπο που τραγουδούν μαζί το «Είσαι παντού και πουθενά».

Το δικό της αντίο είπε η Χαρά Βέρρα μέσω του Instagram της. «ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!! Θα είσαι πάντα εδώ! Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Βασίλη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Η Ελένη Χατζίδου που είχε συνεργαστεί με τον τραγουδιστή τον αποχαιρέτισε με μια φωτογραφία του, κάνοντας αναφορά και στον Παντελή Παντελίδη:

«”Πιτσιρίκο” ήσουν μεγάλος δάσκαλος… Τιμή μου που δούλεψα μαζί σου!
Καλό ταξίδι. Βρες το Παντελούκο μας εκεί πάνω».

Το δικό του αντίο είπε στον Βασίλη Καρρά και ο Χρήστος Δάντης. «Βασίλη μου, καλέ μου φίλε, εγώ δε θα γιορτάσω τα Χριστούγεννα φέτος. Θα τ’ αφιερώσω σε σένα γιατι ήσουν και θα είσαι Μεγάλος! Όχι μόνο τραγουδιστής.
Πατέρας κι αδελφός όλων μας. Πονάμε όλοι να ξέρεις. Όσοι σε γνωρίσαμε αλλά κι αυτοί που δε σε ξέρουν. Γιατί στα μάτια σου φαινόταν η καλοσύνη, η δοτικότητα, ο αλτρουισμός. Σ’ αγαπάω και θα σε τιμώ όσο ζω! Καλέ μου φίλε αντίο και θα ανταμώσουμε ξανά», έγραψε στην ανάρτησή του.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχαιρέτισε τον Βασίλη Καρρά με τον δικό της τρόπο. «Ένας θρύλος, ένας τεράστιος καλλιτέχνης, ένας υπέροχος άνθρωπος! Σώμα βλέμμα και ψυχή, πιτσιρικά. Αυτό είναι δικό σου! Πόση τύχη είχα να τραγουδήσω μουσική και στίχο σου. Πόσο πλούσια έκανες τη μουσική βιομηχανία και πόσο φτωχός θα είναι τώρα ο καλλιτεχνικός κόσμος χωρίς εσένα! Καλό ταξίδι Βασίλη μας… δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!», έγραψε σε ανάρτησή της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ