TV & Media

Δανάη Μπάρκα: «Είμαστε εντελώς ανθρωποφάγοι, υποκριτές και ψεύτες»

«Μίλα λιγότερο, σκέψου περισσότερο»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δανάη Μπάρκα
© NDP PHOTO

Δανάη Μπάρκα: Τι είπε για την εποχή στην οποία ζούμε και κατά πόσο έχει αλλάξει τους ανθρώπους και την κοινωνία

Για την εποχή, την οποία διανύουμε, και κατά πόσο έχει αλλάξει την κοινωνία και τους ανθρώπους μίλησε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

Με ένα μακροσκελές κείμενο που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια ξέσπασε για την «ανθρωποφαγία και την υποκρισία» ενώ αποκάλυψε πως το μότο της ζωής της είναι το «μίλα λιγότερο, σκέψου περισσότερο».

«Μίλα λιγότερο, σκέψου περισσότερο. Περνώντας τα χρόνια, αυτό αρχίζει και γίνεται ένα απ’ τα μότο που θέλω να ακολουθώ. Δεν ξέρω αν επηρεάζομαι απ’ την δουλειά που κάνω πλέον ή απ’ το ότι όσο μεγαλώνω έχω περισσότερο την ανάγκη να είμαι ήρεμη (κυρίως μέσα μου) παρά να έχω δίκιο για να το μάθουν οι τριγύρω», έγραψε αρχικά και πρόσθεσε:

«Νιώθω ότι διανύουμε μια εποχή που στην πραγματικότητα είμαστε εντελώς ανθρωποφάγοι, υποκριτές και ψεύτες αλλά το καλύπτουμε με έναν υποτιθέμενο μανδύα ενσυναίσθησης, ανοιχτωσιάς και καλοσύνης… Δηλαδή στα λόγια όλοι θέλουμε να είμαστε “καλοί άνθρωποι”, γιατί κρυφοπιστεύουμε και στο κάρμα αλλά έμπρακτα είμαστε έτοιμοι να κρίνουμε, να κουτσομπολέψουμε, να πατήσουμε οποιοδήποτε ίχνος ηθικής και να σκορπίσουμε ψέματα απλά για να υπάρξουμε ή να είμαστε αρεστοί σε ορισμένους ή να υπηρετήσουμε κάποιον σκοπό που κρύβεται από πίσω».

«Στο τέλος βέβαια, μένει όντως η αλήθεια και το αν είμαστε σωστοί απέναντι στους γύρω μας κι όλα εκεί πληρώνονται… κι αν δεν έχει φανεί, σημαίνει ότι δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος οπότε μην πέφτετε. Αν για κάποιο λόγο περνάτε μια περίοδο αναρώτησης και σκέψεων, σας λέω από δικές μου εμπειρίες ότι η ζωή είναι μικρή για να σκάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός απ’ την υγεία μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Να μένετε πιστοί στις αξίες σας και στα όνειρα σας. Όλα είναι ομορφότερα έτσι», κατέληξε.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ