TV & Media

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στις δηλώσεις της Super Κικής για το σώμα της

Τι ανέφερε σε τηλεοπτική συνέντευξη για τα σχόλια της instagrammer

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δανάη Μπάρκα: Απάντηση στις δηλώσεις της Super Κικής - Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τα σχόλια της instagrammer προς το πρόσωπό της.
Η παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκα ρωτήθηκε σχετικά με τα σχόλια που έκανε για την ίδια η Super Κική © Instagram

Δανάη Μπάρκα: Απάντηση στις δηλώσεις της Super Κικής - Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τα σχόλια της instagrammer προς το πρόσωπό της.

H Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες στη θεατρική πρεμιέρα της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου. Ανάμεσα σε άλλα, η παρουσιάστρια του MEGA ρωτήθηκε σχετικά με τα σχόλια που έκανε για την ίδια η Super Κική.

Η Δανάη Μπάρκα τόνισε πως δεν έχει απαντήσει ποτέ σε κάτι αντίστοιχο και το ίδιο θα κάνει και σε αυτή την περίπτωση.

Όπως είχε δηλώσει η Super Κική: «Κάνω υαλουρονικά, botox, φρύδια, laser, λιποαναρροφήσεις και ό,τι υπάρχει. Είχα πολύ λίπος στο μπούτι, το έβλεπα και δε μπορούσα, είπα ότι θα το βγάλω…

»Δεν θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα που προωθεί την αγάπη για το σώμα μας, δεν θέλω να με αποδεχτώ στο 100%, θέλω να με φροντίζω. Συμφωνώ με αυτό που λέει αλλά δε θέλω να μείνω κι έτσι, θέλω κάτι να κάνω».

«Δεν έχω σχολιάσει ποτέ κάτι αντίστοιχο οπότε δεν θα σχολιάσω και τώρα», αρκέστηκε να απαντήσει η Δανάη Μπάρκα σε ερώτηση για τα σχόλια της instagrammer. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw09jgzovydl)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης και σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν ποτέ τηλεοπτικά με την κόρη της, η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε: «Ποιος ξέρει;».

«Τι να σου πω, δεν το ξέρουμε αυτό», είπε με τη σειρά της η Δανάη Μπάρκα.

Σούπερ Κική: «Δεν θέλω να γίνω σαν τη Μπάρκα και δεν εννοώ το σώμα της»

Σε ό,τι αφορά τα σχόλια της Super Κικής και έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τη Δανάη Μπάρκα, η influencer δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο εξηγεί τη στάση της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ