TV & Media

Δέσποινα Βανδή - Άννα Βίσση: Θα συνεργαστούν την ερχόμενη σεζόν

Στο κέντρο Fever

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή © NDP Photo Agency
Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή © NDP Photo Agency

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Θα συνεργαστούν επί σκηνής την ερχόμενη σεζόν στο νυχυερινό κέντρο Fever.

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή αναμένεται να συνεργαστούν επί σκηνής την ερχόμενη σεζόν. Οι δύο ταλαντούχες ερμηνεύτριες ενώθηκαν στο περσινό J2US, ύστερα από πρωτοβουλία του Νίκου Κοκλώνη, ωστόσο δεν έχουν συνυπάρξει ξανά στην ίδια σκηνή.

Αν και συζητούσαν την συνεργασία τους από την περασμένη χρονιά, τελικά δεν κατάφεραν να την κάνουν πράξη, αφού τα εμπόδια ήταν αρκετά και η πανδημία του κορωνοϊού δεν βοηθούσε την κατάσταση.

Όπως μετέδωσε το OPEN, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή θα αρχίσουν σύντομα κοινές εμφανίσεις, την ερχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Open Weekend, η μελλοντική τους μουσική στέγη κάνει ανακαίνιση αυτή την περίοδο, και πρόκειται για το Fever.

Yπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάιο, η Άννα Βίσση έχοντας νέο... λουκ, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με την ίδια, τη Δέσποινα Βανδή και τον CEO και συνιδρυτή της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο. Στη συνέχεια είχαν κλέψει την παράσταση στα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη τον περασμένο Νοέμβριο όταν έδωσαν...φιλί στο στόμα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ