TV & Media

Κώστας Δόξας: Αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή του

Γιατί είχε συλληφθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O τραγουδιστής Κώστας Δόξας
O τραγουδιστής Κώστας Δόξας © NDP Photo Agency

Κώστας Δόξας: Αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψή του στη Θεσσαλονίκη για τη μη καταβολή της διατροφής στην πρώην σύζυγό του

Ελεύθερος αφέθηκε, με προφορική εντολή εισαγγελέα, ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες στη Θεσσαλονίκη ύστερα από μήνυση που υπέβαλε η σύζυγός του.

Όπως έγινε γνωστό, τέθηκε υπό κράτηση για παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς δεν είχε καταβάλει το σύνολο της διατροφής, που κανονικά είναι υποχρεωμένος να το κάνει κάθε πρώτη του μηνός.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Κώστας Δόξας είχε βρεθεί ξανά στο δικαστήριο με την εν διαστάσει σύζυγό του για τον επαναπροσδιορισμό της διατροφής που καταβάλει στο παιδί τους. Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει να μειωθεί το ποσό στα 300 ευρώ (από τα 500). Η είδηση ότι συνελήφθη ο Κώστας Δόξας κάνει τον γύρο των social media.

Ποιος είναι ο Κώστας Δόξας

Ο Κώστας Δόξας (πραγματικό όνομα: Κωνσταντίνος Δείξιμος, Χολαργός Αθηνών, 6 Οκτωβρίου 1979) είναι Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης.

Είναι αδελφός του τραγουδιστή Άκη Δείξιμου, ανιψιός του τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή και ξάδελφος του επίσης τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή. Ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας σε μικρή ηλικία και συνέχισε στην παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο, παίζοντας στον Α.Ο. Μοσχάτου.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στην Αθήνα, τη σεζόν 1996-1997 στο Ρεξ, με τον Νότη Σφακιανάκη. Ακολούθησαν συνεργασίες με τον Αντώνη Ρέμο, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Δέσποινα Βανδή, τον Λάμπη Λιβιεράτο, τους Άγγελο Διονυσίου και Στέλιο Διονυσίου, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Νίκο Κουρκούλη, την Άντζυ Σαμίου και τον Τριαντάφυλλο μεταξύ άλλων.

Το 2002 ήταν υποψήφιος σε δύο κατηγορίες των Μουσικών Βραβείων Αρίων (καλύτερου ποπ τραγουδιστή και καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου).

Υπήρξε παντρεμένος με τη Γεωργία Γιασεμή με πολιτικό γάμο για 10 ημέρες. Στις 14 Φεβρουαρίου 2017 παντρεύτηκε την Μαρία Δεληθανάση και απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία (γενν. 11 Απριλίου 2017). Χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2020.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ