TV & Media

Κώστας Δόξας: «Η Μαρία Δεληθανάση ενορχήστρωσε τη σύλληψή μου»

Τι είπε ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση
Ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση © NDP

Ο Κώστας Δόξας συνελήφθη μετά από υπόδειξη της συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση, σε αστυνομικούς. Αυτή ενορχήστρωσε τη σύλληψη, είπε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Ο Κώστας Δόξας υπέβαλε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση. Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (19/1) το βράδυ.

Ο δικηγόρος του έκανε δηλώσεις, επισημαίνοντας ότι η Μαρία Δεληθανάση «είχε ενορχηστρώσει την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα», δίνοντας την είδηση μέσα στα πρώτα 5 λεπτά μετά την πραγματοποίησή της από τους αστυνομικούς.

Παράλληλα, έδωσε διευκρινίσεις για το αν η σύλληψη έγινε τελικά για παραβίαση δικαστικής απόφασης, υπογραμμίζοντας ότι ο τραγουδιστής είχε καταβάλει κανονικά το σύνολο της διατροφής. Γι' αυτό και -όπως είπε- όταν έδειξε το αποδεικτικό της κατάθεσης, αφέθηκε ελεύθερος από το ΑΤ Λευκού Πύργου.

Το πρώην ζευγάρι έχει βρεθεί αντιμέτωπο στα δικαστήρια, ενώ έχουν γίνει στο παρελθόν και καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Με προφορική εντολή εισαγγελέα ο Κώστας Δόξας αφέθηκε ελεύθερος.

Τι είπε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα για τη σύλληψη και τη διαμάχη με τη Μαρία Δεληθανάση

«Η ίδια η τέως σύζυγος του τραγουδιστή είχε ενορχηστρώσει την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, που τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η η τέως σύζυγος του κ. Δόξα, μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία νέα κοπέλα, υγιής, και μπορεί να εργαστεί» τόνισε σε δηλώσεις του στο Mega.

Και πρόσθεσε: «Έτσι, το δικαστήριο απεφάνθη να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου. Της επιδόθηκε η διατροφή, η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021, και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ η σύζυγός του. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, οι δικηγόροι που εκπροσωπούμε τον κ. Δόξα, του υποδείξαμε να καταβάλει τη διατροφή».

«Τον μήνα Ιανουάριο καθυστέρησε να της καταβάλει λόγω ότι είχαν κλείσει τα μαγαζιά, ωστόσο την κατέβαλε. Η τέως σύζυγος υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, παρόλο που ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει. Τη στιγμή που ο τραγουδιστής είχε την εβδομαδιαία επαφή με την κόρη του, και ενώ είχε λάβει τη διατροφή η τέως σύζυγος, υπέδειξε στους αστυνομικούς να συλλάβουν τον τραγουδιστή, την ώρα που παρέδιδε την κόρη του στη μητέρα της. Ο Κώστας Δόξας έδειξε τα έγγραφα της καταβολής και αφέθηκε ελεύθερος. Η τέως σύζυγος προκάλεσε την καταδίωξη του τραγουδιστή, γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδές. Ο τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του» κατέληξε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα στις δηλώσεις του μετά τη σύλληψη του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση διατροφής στην πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση.

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Δόξας

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ