- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κεριά με άρωμα αιδοίου από την Γκουίνεθ Πάλτροου
«This smells like vagina» - Το νέο επιχειρηματικό βήμα της διάσημης σταρ
«This smells like vagina» είναι το όνομα των νέων αρωματικών κεριών που λάνσαρε η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου.
Η διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου εκτός από την καριέρα της στο Χόλιγουντ, έχει και τo δικό της blog και ηλεκτρονικό κατάστημα (Goop το όνομά του) το οποίο λανσάρει προϊόντα lifestyle, ευεξίας και εναλλακτικής ιατρικής, ενώ προωθεί και τα δικά της wellness προϊόντα.
Τα τελευταία 24ώρα μάλιστα, ένα συγκεκριμένο προϊόν του site έχει καταφέρει να γίνει ήδη sold out και viral στα social media.
Ο λόγος για ένα αρωματικό καιρό αξίας 75 δολαρίων το οποίο η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να το ονομάσει «Τhis smells like my vagina», δηλαδή, «Αυτό μυρίζει σαν το αιδοίο μου».
Η Γκουίνεθ Πάλτροου, στη περιγραφή του κεριού, αποκαλύπτει μάλιστα και την ιστορία πίσω από τον τίτλο που επέλεξε να του δώσει.
Η ιδέα ξεκίνησε σαν ένα αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Γκούινεθ Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος.
Το κερί παρασκευάζεται από την εταιρεία αρωματικών χειροτεχνημάτων Heretic και σύμφωνα με το περιοδικό People η ιδέα ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ του αρωματοποιού Ντάγκλας Λιτλ και της Πάλτροου, ενώ συνεργάζονταν για την παρασκευή ενός άλλου αρώματος.
Οι δυο τους δοκίμαζαν διαφορετικά αρώματα όταν η Γκούινεθ Πάλτροου στράφηκε στον Ντάγκλας και του είπε για ένα από αυτά: «Εμ, αυτό μυρίζει σαν αιδοίο».
Αν και δεν προχώρησαν με την παρασκευή κάποιου Eau de Parfume με αυτή την εσάνς, σκέφτηκαν πως θα ήταν τέλειο για κερί, όπως διαβάζει κανείς στην περιγραφή του προϊόντος στο Goop.
Η εταιρεία επιχείρησε να πουλήσει δοκιμαστικά μερικά από αυτά στο συνέδριο Goop Healt και «ξεπουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες».
Σύμφωνα με τον κατάλογο, το άρωμα του κεριού έχει συντεθεί από πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, ρόδου της Δαμασκού και σπόρους μολόχας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.