- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι είπε για τους πρώην της και τη σχέση της μαζί τους
Θετικά τα συναισθήματά της
Συνέντευξη της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Harper's Bazaar. Δήλωσε ότι λατρεύει την σύντροφο του πρώην συζύγου της.
Η Γκουίνεθ Πάλτροου φιλοξενείται στο εξώφυλλο του Harper's Bazaar και μιλάει στη συνέντευξη που παραχώρησε για τους άντρες της ζωής της, μεταξύ των οποίων για τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν, αλλά και για τη σημερινή σύντροφό του Ντακότα Τζόνσον.
Η Πάλτροου έχει πολλά συναισθήματα για την Τζόνσον και από ότι φαίνεται όλα είναι θετικά. Όπως εξήγησε, «την αγαπώ. Μπορώ να καταλάβω πως αυτό φαίνεται κάπως περίεργο και ασυνήθιστο. Αλλά νομίζω ότι, στην περίπτωση αυτή, απλώς το πέρασα σταδιακά και τη λατρεύω».
Μίλησε και για τον γάμο της με τον Μάρτιν και για τα πέντε χρόνια που πέρασαν μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον είχαν «αποσυνδεθεί».
«Δεν υπάρχει μία γραμμή τέλους», είπε και συμπλήρωσε ότι όταν υπάρχουν και παιδιά σε μία σχέση τότε αυτή δεν τελειώνει, αλλά μπαίνει σε μία διαδικασία συνεχούς επαναπροσδιορισμού.
Εάν δεν υπάρχουν παιδιά, είπε η ηθοποιός, δεν υπάρχει και λόγος να μπαίνει κανείς σ' αυτή τη διαδικασία. «Μερικοί άνθρωποι το κάνουν», είπε και πρόσθεσε μιλώντας για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της λέγοντας ότι «έχουμε μάθει πώς να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Αγαπιόμαστε. Γελάμε. Έχουμε την καλύτερη σχέση μεταξύ μας. Είναι πραγματικά ωραίο».
Η Πάλτροου μίλησε για έναν ακόμα πρώην της. Τον Μπραντ Πιτ λέγοντας πως «είμαι φίλη με τον Μπραντ Πιτ, δεν έχω κακές σκέψεις».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.