TV & Media

Ο λαμπερός γάμος της κόρης του Κώστα Καίσαρη, Αναστασίας (video)

Δύο τελετές, δύο νυφικά και μια φαντασμαγορική δεξίωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O λαμπερός γάμος της κόρης του Καίσαρη, Αναστασίας!

Η κόρη του Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, παντρεύτηκε με διπλό γάμο τον καλό της Τόμας Πέρσι. Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή δεξίωση.

Ο βασιλιάς του κοσμήματος Κώστας Καίσαρης πάντρεψε το «στερνοπούλι», όπως την αποκαλεί ο ίδιος, την κόρη του Αναστασία σε δύο βραδιές που τα είχαν όλα!

Η Αναστασία Καίσαρη ενώθηκε με καθολικό και ορθόδοξο γάμο με τον Βέλγο αγαπημένο της Τόμας Πέρσι, γνωστής οικογένειας του Βελγίου στον χώρο του εμπορίου lux βαλιτσών και ειδών ταξιδίου, ενώ πρόσφατα σφράγισε και τη συνεργασία του με τον Γάλλο μεγιστάνα Μπερνάρντ Αρνό και τον οίκο LVMH.

Η καθολική τελετή, λόγω του θρησκεύματος του γαμπρού, τελέστηκε την Παρασκευή στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας σε κλειστό κύκλο και η ορθόδοξη στον Ιερό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Εκεί ήταν καλεσμένη όλη η κοσμική κι επιχειρηματική Αθήνα, ενώ παραβρέθηκαν μέχρι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η παιδική φίλη της νύφης και υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία επέλεξε μια χρυσή τουαλέτα.

Η νύφη που έλαμπε από ευτυχία, φόρεσε δύο νυφικά, διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Όσο για τη δεξίωση, αυτή έγινε σε τρεις αποθήκες του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού, οι οποίες μεταμορφώθηκαν σε πολυετελέστατους χώρους δεξίωσης όπου τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός πέντε τραγούδια εκ των οποίων το ένα αποκλειστικά γραμμένο από τον Δημήτρη Κοντόπουλο για τους νεόνυμφους και μία τραγουδίστρια της όπερας.

H φαντασμαγορική γαμήλια δεξίωση της Αναστασίας Καίσαρη!

Ο Κώστας Καίσαρης μιλά στο "Μαζί σου" για το γάμο της κόρης του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ