TV & Media

Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ: Ο πατέρας τους κατέθεσε αίτηση πτώχευσης

Ο ρόλος της τεράστιας έπαυλης στο Μπελ-Ερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gigi-bella-hadidi
Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ © EPA/DJ JOHNSON

Αίτηση πτώχευσης κατέθεσε ο πατέρας της Τζίτζι και της Μπέλα Χαντίντ. Ο ρόλος της τεράστιας έπαυλης στο Μπελ-Ερ.

Ο Μοχάμεντ Χαντίντ, ο πατέρας των μοντέλων Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης για λογαριασμό της εταιρείας του, αφού κατηγορήθηκε ότι έχτισε παράνομα μία τεράστια έπαυλη.

Η εταιρεία του, 901 Strada LLC, υπέβαλλε αίτηση αναδιοργάνωσης στο ομοσπονδιακό δικαστήριο πτωχεύσεων την Τετάρτη, με τον 71χρονο Χαντίντ, να δηλώνει ότι η εταιρεία του έχει χρέη ύψους 10-50 εκατομμυρίων δολαρίων εξαιτίας της κατασκευής της 2.780 τετραγωνικών μέτρων έπαυλης στο Μπελ-Ερ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε το 2011, όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα που έχουν στην κατοχή τους οι Daily Mail και TMZ. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Χαντίντ αντέκρουσε την αναφορά της Daily Mail ότι δήλωσε ότι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι ο 17χρονος είναι «άφραγκος».

Στην αίτηση πτώχευσης, ο Χαντίντ ανέφερε πως η εταιρεία του χρωστά πάνω από 386.000 δολάρια σε μία εταιρεία σχεδιασμού και διαχείρισης. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία του έχει πάνω από 200.000 δολάρια χρέος σε μία εταιρεία δομικών υλικών και ότι οφείλει πάνω από 93.000 δολάρια σε εταιρεία κατεδαφίσεων, και πάνω από 35.000 δολάρια σε υδραυλικούς.

Παράλληλα, σύμφωνα με το TMZ τόνισε τον κίνδυνο η έπαυλη να υποστεί ζημιές από τις καιρικές συνθήκες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φορολογούμενοι που ζουν στην περιοχή θα πρέπει να πληρώσουν τα έξοδα για το κτίσμα στην περίπτωση που ο Χαντίντ δεν καταβάλει τα περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια που απαιτούνται για να το κατεδαφίσει.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, γείτονες του Χαντίντ κατέθεσαν μήνυση εναντίον του κατηγορώντας τον ότι η έπαυλή του στο Μπελ-Ερ είναι «το πιο παράνομο κτίσμα που κατασκευάστηκε ποτέ» στο Λος Άντζελες. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάρτιο του 2020.

«Εάν αυτό το σπίτι καταρρεύσει, θα συμπαρασύρει και ένα μεγάλο μέρος της γειτονιάς μαζί του» δήλωσε ο δικαστής Κρεγκ Κάρλαν σε ακρόαση την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ο Μοχάμεντ Χαντίντ, αντικρούει τους ισχυρισμούς πως το σπίτι του δεν είναι ασφαλές, λέγοντας στο TMZ: «(Το σπίτι) δεν έχει μετακινηθεί ούτε ένα χιλιοστό. Δεν υπήρξε ποτέ επικείμενος κίνδυνος για τους γείτονες».

Σύμφωνα με τη New York Daily News, ο 71χρονος κατέθεσε πρόσφατα δικαστικά έγγραφα ζητώντας από το δικαστήριο να σταματήσει προσωρινά την υπόθεση με τους γείτονές τους και μέχρι να εκδικαστεί η αίτηση πτώχευσης. Σε δήλωσή τους πάντως οι γείτονες του Χαντίντ αναφέρουν ότι «είναι σε συνεχή φόβο για την κατάρρευση της πλαγιάς. Οι αξίες των σπιτιών τους σακατεύτηκαν και η ιδιωτικότητα και η γαλήνη τους παραβιάζεται από την παράνομη και άσχημη δομή που ξεπροβάλλει πάνω τους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ