TV & Media

Χωρίζουν (για λίγο) Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ

«Υπάρχουν ακόμη ορισμένα θέματα εμπιστοσύνης» αναφέρει πηγή κοντά στην Κάιλι

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ
Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ/© EPA/NINA PROMMER

Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ αποφάσισαν να ζήσουν για λίγο χωριστά, δίνοντας χώρο ο ένας στον άλλο.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ αποφάσισαν να χωρίσουν. Για την ακρίβεια, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να κάνει ένα... διάλειμμα. «Δεν έχει τελειώσει, απλά θέλουν να πάρουν λίγο χρόνο» ανέφερε πηγή κοντά στην Τζένερ. Και πρόσθεσε με νόημα: «Υπάρχουν ακόμη ορισμένα θέματα εμπιστοσύνης». Η ίδια πηγή, μιλώντας στο People, υποστήριξε ότι «τα προβλήματα προέρχονται περισσότερο από την πίεση που τους ασκεί ο τρόπος ζωής τους».

Κάιλι Τζένερ και Τράβις Σκοτ είναι γονείς της Στόρμι Γουέμπστερ. Η κόρη τους είναι 1 έτους. Το TMZ έγραψε ότι η απόφαση να δώσουν ο ένας στον άλλο χώρο ελήφθη πριν από αρκετές εβδομάδες και ήταν κοινή. Μέχρι στιγμής, πάντως, τόσο η 22χρονη Τζένερ όσο και ο 28χρονος Σκοτ δεν τοποθετηθεί επίσημα, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα.

Η Κάιλι Τζένερ στο Met Gala 2019 στη Νέα Υόρκη
Η Κάιλι Τζένερ στο Met Gala 2019 στη Νέα Υόρκη/© EPA/JUSTIN LANE

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Travis Scott: Look Mom I Can Fly» (παραγωγή Netflix), στις 28 Αυγούστου. Μεταξύ άλλων στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται στιγμές από το ειδύλλιο του διάσημου μουσικού με την Τζένερ, καθώς και καταστάσεις που βιώνει ως πατέρας πλέον της Στόρμι.

Τράβις Σκοτ και Κάιλι Τζένερ στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Travis Scott: Look Mom I Can Fly»
Τράβις Σκοτ και Κάιλι Τζένερ στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Travis Scott: Look Mom I Can Fly»/© EPA/NINA PROMMER

Υπενθυμίζεται ότι παρά τις «κακές γλώσσες» που τους ήθελαν να χωρίζουν, το ζευγάρι έκανε πρόσφατα μια γυμνή φωτογράφιση για το Playboy. Η Τζένερ είχε δηλώσει, με αφορμή το συγκεκριμένο εξώφυλλο: «Πάντα γελάμε και συζητάμε πολύ».

Παράλληλα, το ζευγάρι φρόντισε να στείλει μήνυμα ότι «όλα καλά» και κατά τη διάρκεια των γενεθλίων της Τζένερ -δύο μήνες νωρίτερα- τα οποία γιόρτασε μαζί με τον Σκοτ σε Ιταλία και Κάννες. Ο ένας δεν ξεκολλούσε από τον άλλο. Φιλιά, αγκαλιές, χάδια και μπόλικος χορός. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν τελικά όπως φαίνονταν...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ