TV & Media

Σάλος με τη Winnie - «Ξίνισε» γιατί πέταξε στην οικονομική θέση

«Είναι αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα στη ζωή σου;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γουίνι Χάρλοου
Γουίνι Χάρλοου / © EPA/IAN LANGSDON

Έντονη κριτική δέχεται το μοντέλο με τη λεύκη Γουίνι Χάρλοου επειδή παραπονέθηκε που βρέθηκε να πετάει στην οικονομική και όχι στην πρώτη θέση.

Έντονη κριτική  δέχεται το μοντέλο με τη λεύκη Γουίνι Χάρλοου για το γεγονός ότι γκρίνιαξε που βρέθηκε να πετάει στην οικονομική και όχι στην πρώτη θέση. Η πτήση της 25χρονης Καναδής από το Μιλάνο ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή.

Η Χάρλοου ανέβασε στο Instagram μια ανάρτηση με φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο, στην οποία ενημερώνει το κοινό της ότι αναγκάστηκε να αφήσει την πρώτη θέση, αλλά έπρεπε να φύγει επειγόντως από το Μιλάνο λόγω μια «σημαντικής φωτογράφισης στις 6 η ώρα το πρωί».

Το μοντέλο βρισκόταν στην ιταλική πόλη λόγω της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.



Η πρώην σταρ του ριάλιτι America's Next Top Model εξηγεί στους φαν της ότι έχει «να κοιμηθεί εδώ και τέσσερις ημέρες» εξαιτίας του γεμάτου υποχρεώσεις λόγω επιδείξεων μόδας μήνα. Στη φωτογραφία στο Instagram το μοντέλο μας δείχνει και τα Prada της.

Η ανάρτηση δίχασε το κοινό της. Πολλοί ήταν αυτοί που της απάντησαν: «ε, δε χάθηκε κι ο κόσμος» ή «πραγματικά αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ζωής σου;». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με νέα ανάρτηση το μοντέλο κατηγορεί τη βρετανική Daily Mail για διαστρέβλωση του σχολίου της. Εξηγεί ότι δεν γκρίνιαξε ποτέ, τουναντίον ήταν ευγνώμων που βρήκε πτήση την τελευταία στιγμή. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.