- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το «ευχαριστώ» της Βίκυς Φλέσσα -Επιστρέφει «Στα Άκρα»
Αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής με τη ΝΔ
Η Βίκυ Φλέσσα ευχαριστεί όσους την εμπιστεύτηκαν στις Ευρωεκλογές. Η ανάρτησή της στο Facebook.
Στην ΕΡΤ2 και την εκπομπή της «Στα Άκρα» επιστρέφει η Βικυ Φλέσσα καθώς δεν κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής με την ΝΔ. Η δημοσιογράφος ευχαρίστησε σήμερα τους ψηφοφόρους της, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook γράφοντας:
«Φίλες και φίλοι μου,
σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για μένα: Κάνοντας μία στροφή 180 μοιρών επιστρέφω εκεί, όπου ευρισκόμουν από το 2002 έως τις 10 Απριλίου 2019, στην εκπομπή μου ΣΤΑ ΑΚΡΑ.
Απόψε, λοιπόν, στις 21:30 το βράδυ στην ΕΡΤ2 θα δείτε τον ψυχίατρο Δημήτρη Καραγιάννη να μάς απαντά σε ερωτήματα, όπως: Αλλάζει ο άνθρωπος; Μπορούμε να αλλάξουμε τους δικούς μας; Τί μάς εμποδίζει στην αλλαγή; Μέχρι ποιά ηλικία διαπλάθεται ο εγκέφαλός μας;
Οι εκπομπές ΣΤΑ ΑΚΡΑ θα προβάλλονται έως τέλος Ιουνίου, οπότε λήγει και η τηλεοπτική περίοδος. Με καταμετρημένο έως τις 3/6/2019 το 73,34% των εκλογικών τμημάτων (16.629 εκλογικά τμήματα από τα 22.675) σε ό,τι αφορά στην ενσωμάτωση σταυρών η υποψηφιότητά μου για την Ευρωβουλή έχει συγκεντρώσει 114.719 ψήφους και αναμένεται με αναγωγή στο 100% να προσεγγίσει τις 156.400 ψήφους. Κατετάγην 10η , ήτοι 2η επιλαχούσα.
Αισθάνομαι την ανάγκη να σάς ευχαριστήσω μία προς μία και έναν προς έναν εσάς που μέ εμπιστευτήκατε, αλλά κυρίως που εμπνευστήκατε από το όραμα της ανάδειξης του ελληνικού Πολιτισμού στην Ευρώπη. Εσάς που έχετε συνειδητοποιήσει ότι για να διασφαλιστεί η κοινωνική αλληλεγγύη, η Δύση οφείλει να επενδύσει στη νέα γενιά και να επαναπροσανατολισθεί προς τις ανθρωπιστικές επιστήμες και την κλασική παιδεία, πεδίον δόξης λαμπρό για την χώρα μας. Είμαστε αρκετοί, δεν είμαστε λίγοι.
Λυπάμαι που δεν είχα τον χρόνο, ώστε να πείσω τον απαιτούμενο αριθμό των Ελληνίδων και των Ελλήνων, για να εκλεγώ και να ξεκινήσω αυτήν την προσπάθεια στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς η προεκλογική μου εκστρατεία ανά την Ελλάδα διήρκεσε μόνον 25 ημέρες έως τις εκλογές της 26ης Μαϊου.
Χαίρομαι που συμμετείχα με τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια η χώρα να αλλάξει ρότα και καπετάνιο. Ο ενωτικός λόγος του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται τώρα η Ελλάδα, για να κάνει ένα άλμα προς το μέλλον, κερδίζοντας τον χαμένο χρόνο.
Είμαι πλήρως συντεταγμένη στην προσπάθεια- παρότι αδυνατώ να συμμετάσχω και στις εθνικές εκλογές- και παραμένω πάντοτε στη διάθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει τη χώρα μας, διότι αξίζουμε οι Ελληνίδες και οι ΄Ελληνες μία καλύτερη πατρίδα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια
Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Σταύρο Φλώρο και τον ακρωτηριασμό του
Ο νικητής του Survivor 2022 σχολίασε την απόφαση του 22χρονου να διεκδικήσει αποζημίωση, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
«Η Λένα Φλυτζάνη είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, πιστεύω ότι θα δουλέψει πολύ και θα τα καταφέρει»
Το αντικείμενο που θέτει προς δημοπρασία
Στον ΑΝΤ1 και την ψυχαγωγία την περίμεναν οι τηλεθεατές και συνέβη η ανατροπή
Έκανε στροφή στην καριέρα της
Η ημερομηνία της πρεμιέρας της 32ης χρονιάς
O τραγουδιστής ήταν κριτής στο «The Voice»
Η παρουσιάστρια αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το κανάλι προ μηνών
Μετά την πρώτη εμφάνιση της δημοσιογράφου στο δελτίο ειδήσεων του Ant1
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.