TV & Media

Μάχη για την περιουσία του σκηνοθέτη John Singleton

Παιδιά εναντίον γιαγιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
john-singleton
John Singleton/ ©EPA/ NINA PROMMER

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των 7 παιδιών του σκηνοθέτη. Ο John Singleton πέθανε έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Στα 35 εκατομμύρια δολάρια κοστολογείται η περιουσία του σκηνοθέτη John Singleton, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 51 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στις 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το TMZ.com, στη διαθήκη που είχε συντάξει ο σκηνοθέτης όλη του η περιουσία πήγαινε στην μονάκριβη κόρη του Justice. Το πρόβλημα ωστόσο προκύπτει καθώς η σύνταξη της διαθήκης έγινε το 1993, όταν ο σκηνοθέτης είχε όντως μια μονάκριβη κόρη. Στην συνέχεια βέβαια ακολούθησαν ακόμα 6 παιδιά, τα οποία βέβαια δεν αναφέρονται πουθενά.

Τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του, έχει αναλάβει με δικαστικό αίτημα η μητέρα του σκηνοθέτη Sheila Ward. Όταν κατέθεσε τα στοιχεία για την ανάληψη της εκτέλεσης της διαθήκης, ωστόσο, η περιουσία του σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που έθεσε υπόψιν του δικαστηρίου υπολογίζεται στα 3,8 εκατ. δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερα από 35 εκ. δολάρια μένουν αδιάθετα.

Πιθανότατα, ο εκλιπών σκηνοθέτης έφτιαξε ένα καταπίστευμα με περιουσιακά στοιχεία που δεν χρειάζεται δικαστική εντολή για την διάθεσή του στους κληρονόμους.

Πάντως, σύμφωνα με τον νόμο στην Καλιφόρνια, εκτός και αν τα αγέννητα παιδιά έχουν εξαιρεθεί από τη διαθήκη όταν την υπέγραψε ο Singleton, μπορούν να έχουν νομική απαίτηση διεκδικώντας μέρος της περιουσίας.

Αυτό που μέχρι σήμερα είναι γνωστό, ωστόσο, είναι ότι η 21χρονη κόρη του Cleopatra είναι έξαλλη με την γιαγιά της Sheila, κατηγορώντας την μάλιστα ότι προσπαθεί να αποκόψει όλα τα υπόλοιπα παιδιά από την περιουσία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ