TV & Media

Η Ιρίνα Σάικ έκανε unfollow τη Lady Gaga (εικόνες)

Ψυχρός πόλεμος μεταξύ της Ρωσίδας και της Αμερικανίδας για τον Μπράντλεϊ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιρίνα Σάικ-Lady Gaga
Ιρίνα Σάικ-Lady Gaga / © EPA/ETIENNE LAURENT

Συνεχίζεται το σούσουρο για τη χημεία της Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, αλλά και στο after party.

Κι ενώ όλος ο κόσμος είδε την 33χρονη σύντροφο του Αμερικανού ηθοποιού να συγχαίρει την τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται», η «Sun» αποκαλύπτει ότι η Ρωσίδα έκανε unfollow στην Αμερικανίδα.

Η βρετανική εφημερίδα διευκρινίζει ότι το μοντέλο σταμάτησε να ακολουθεί διαδικτυακά τη Lady Gaga πριν από την τελετή των Όσκαρ. Ως εκ τούτου το δημοσίευμα εικάζει ότι το ψυχροπολεμικό κλίμα προϋπήρχε των βραβείων και ότι οι αγκαλιές και οι ασπασμοί στο Dolby Theatre έγιναν για τα μάτια του κόσμου.

20765792.jpg
Μπράντλεϊ Κούπερ-Ιρίνα Σάικ / © EPA/ETIENNE LAURENT

20767624.jpg
Μπράντλεϊ Κούπερ-Lady Gaga / © EPA/AARON POOLE


Επιπροσθέτως, το ζεύγος Κούπερ-Σάικ εθεάθη ιδιαίτερα «μουτρωμένο» μέσα στο αυτοκίνητό του σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

20767533.jpg
Lady Gaga / © EPA/ETIENNE LAURENT

Η Sun θεωρεί ότι η Ιρίνα έχει βαρεθεί να διαβάζει για τις φήμες περί ενός ειδυλλίου μεταξύ του πατέρα του παιδιού της και της ντίβας της ποπ. «Οι ιστορίες ότι η Ιρίνα έχει βαρεθεί να ακούει για την Gaga είναι πέρα για πέρα αληθινές. Δεν είναι ότι δεν συμπαθεί την Gaga, ούτε ότι ζηλεύει, αλλά έχει μπουχτίσει με τα συνεχή δημοσιεύματα για τη στενή της σχέση με τον Μπράντλεϊ». 

 

 

Το Twitter συνεχίζει να τρολάρει το τρίο.

bradley-1.jpg

bradley-2.jpg

spike.jpg

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ