TV & Media

«Κλείστε δωμάτιο»: Το Twitter άναψε με το ντουέτο Gaga-Κούπερ

Η χημεία στο πιάνο και η Ιρίνα Σάικ να κοιτά από την πλατεία του θεάτρου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lady Gaga
Lady Gaga, Μπράντλεϊ Κούπερ / © Kevin Winter/Getty Images/Ideal Images

Η πιο αισθαντική στιγμή της τελετής των 91ών βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ήταν με διαφορά το ντουέτο Lady Gaga-Μπράντλεϊ Κούπερ στη σκηνή του Dolby Theatre. Η πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται» ερμήνευσε μαζί με την πρωταγωνίστρια το τραγούδι «Shallow».

Ο ένας κοιτούσε τον άλλο στα μάτια και το Twitter βλέπει να υπάρχει «χημεία» μεταξύ των δύο σταρ. «Κλείστε δωμάτια» σχολίασε ένας χρήστης. Παρεμπιπτόντως όλοι θυμήθηκαν ότι η Lady Gaga χώρισε προ ημερών από τον αρραβωνιαστικό και αυτό στα μάτια των τουιτεράδων είναι ύποπτο.

Κάτω στην πλατεία του θεάτρου το μοντέλο και μητέρα του παιδιού του Κούπερ, Ιρίνα Σάικ, παρακολούθησε το ρομαντικό ντουέτο κάπως αμήχανα αφού ο σκηνοθέτης ζουμάριζε πάνω της. Δίπλα στο μοντέλο καθόταν η μητέρα του Κούπερ και η κόρη τους, Λία Ντε Σεν.

twitter1.jpg

twitter2.jpg


«Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μόλις άφησε τη γυναίκα του για την Gaga», σχολιάζει χρήστης στο Twitter. «Από τις πρώτες νότες φάνηκε: Η Gaga περιμένει το παιδί του Gaga».

twitter3.jpg

twitter5.jpg

twitter6.jpg

twitter7.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ