- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Ιφιγένεια μιλά για τη σχέση της με τον εγγονό του Α. Παπανδρέου
«Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου...»
Η Ιφιγένεια, η νεαρή τραγουδίστρια που εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών, απασχολεί τις τελευταίες μέρες την εγχώρια showbiz λόγω ενός δημοσιεύματος της Espresso που τη θέλει να έχει σχέση με το Κώστα Κατσανέβα, γιο της Σοφίας Παπανδρέου και το Θεόδωρου Κατσανέβα.
Η νεαρή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και κλήθηκε να απαντήσει για τη σχέση της με τον ανιψιό του Γιώργου Παπανδρέου, ωστόσο δεν αποκάλυψε πολλά.
«Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, διανύω μια πολύ ήρεμη περίοδο της ζωής μου, αλλά γενικότερα δεν μου αρέσει πολύ να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή», είπε η τραγουδίστρια.
Όταν η δημοσιογράφος τής έδειξε το δημοσίευμα με τη φωτογραφία όπου κάθεται δίπλα στην οικογένεια σε πολιτική εκδήλωση στην Πάτρα, η Ιφιγένεια απάντησε: «Μου αρέσει να ενημερώνομαι, γι’ αυτό και πήγα και στην εκδήλωση. Έχω πάει σε πολλές εκδηλώσεις με πολιτικό περιεχόμενο. Ήμουν καλεσμένη, γνωρίζω την οικογένεια, τους εκτιμώ. Εκεί με έβαλαν, εκεί έκατσα. Ήταν μια ομιλία σχετικά με τα 100 χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου και μιλούσαν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Κατσανέβας και κάποιοι άλλοι ομιλητές που ήταν εκείνη την ημέρα. Αν και τραγουδίστρια που είμαι και ανεβαίνω πάνω στη σκηνή, εδώ είμαι λίγο ντροπαλή, νιώθω λίγο περίεργα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.