- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η τραγουδίστρια κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη
«Αν και δεν άφηνα τον μπαμπά να ξέρει πολλά για τα επαγγελματικά μου, οι άλλοι διακατέχονταν από ένα φόβο» λέει η Μαρία Ρωχάμη
Η κόρη του Βαγγέλη Ρωχάμη είναι τραγουδίστρια στην Θεσσαλονίκη και όπως ομολογεί η ίδια φιλοδοξεί να κάνει καριέρα με τις φωνητικές της δυνατότητες και όχι το βαρύ όνομά της.
Η Μαρία Ρωχάμη, ένα από τα 6 παιδιά του Βαγγέλη Ρωχάμη, γνωστού και ως «Πεταλούδα» που επί δεκαετίες μπαινόβγαινε στις φυλακές καταφέρνοντας να αποδράσει περισσότερες από δέκα φορές, μίλησε για την καριέρα και τον πατέρα της.
«Σε πολλές συνεργασίες μου, με έβλεπαν επιφυλακτικά γιατί, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, σ’ αυτές τις δουλειές πολλές φορές άλλα σου λένε στην αρχή, άλλα σε βάζουν να υπογράψεις και άλλα φανερώνονται στην πράξη. Σε εμένα, επειδή θα τους ήταν δύσκολο να αθετήσουν τις συμφωνίες, απέφευγαν να πάρουν το ρίσκο. Αν και δεν άφηνα τον μπαμπά να ξέρει πολλά πράγματα για τα επαγγελματικά μου, εντούτοις αυτοί οι άλλοι διακατέχονταν από ένα φόβο. Δεν μου το έλεγαν, αλλά το έβλεπα στο πρόσωπό τους. Μόλις τους έλεγα για το επίθετό μου, αμέσως με ρωτούσαν για το είδος της συγγενικής σχέσης. Εγώ από την άλλη δεν μπορούσα και δεν ήθελα να το κρύψω, εξάλλου αργά ή γρήγορα αυτά φαίνονται στα χαρτιά. Εγώ δεν έκανα κάτι γι αυτό. Τις πρωτοβουλίες της έπαιρνα μόνη μου σαν “αγόρι”» δηλώνει η Μαρία Ρωχάμη στο protothema.
«Ο μπαμπάς μου, ασφαλώς και υπήρξε παραβατικός, αλλά γνωστός έγινε βασικά για τις εξεγέρσεις στις φυλακές και τις κινηματογραφικές του αποδράσεις», συνεχίζει η ίδια.
Ο πατέρας της, Βαγγέλης Ρωχάμης, έγινε θρύλος και συνώνυμο της παρανομίας, χωρίς όμως να διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής.
Η κόρη του, ωστόσο, έχει τη δική της πορεία. Τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα τα έκανε στη Θεσσαλονίκη, με συνεργασίες σημαντικές μεταξύ των οποίων και η Ρίτα Σακελλαρίου. Συνεργάστηκε με τον Πάνο Ρουμελιώτη δημιουργώντας συνολικά εννέα τραγούδια, σε στίχους των Άκη Πάνου, Παύλου Μπέλου, Λίτσας Διαννέλου, Αποστολίας Διαννέλου, Κλεοπάτρας Τσόλη και Ηλία Φιλλίπου.
Ανάλογη επιτυχία είχε και σε εμφανίσεις της στο εξωτερικό, δίπλα στους Σταμάτη Γονίδη, Θέμη Αδαμαντίδη και Γιώργο Βασιλείου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.