- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Θεά» Γκλεν Κλόουζ: «Μύθος ότι οι γυναίκες χάνουν τη σεξουαλικότητά τους όταν γερνούν» (εικόνες)
Είναι 71 ετών, θρύλος του Χόλιγουντ και πιο αισθησιακή από ποτέ
Η Γκλεν Κλόουζ πιστεύει ακράδαντα ότι είναι μύθος πως οι γυναίκες χάνουν τη σεξουαλικότητά τους όταν γερνούν. Η 71χρονη ηθοποιός, η οποία έχει παντρευτεί και χωρίσει τέσσερις φορές, εμμένει ότι η σεξουαλικότητά της δεν έχει επηρεαστεί από το πέρασμα του χρόνου.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα The Guardian ο ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ που ακούει στο όνομα Γκλεν Κλόουζ μίλησε για ένα περιστατικό που της συνέβη πρόσφατα στη Νέα Υόρκη.
«Μια βραδιά πριν από ένα χρόνο έκανα μια βόλτα στο Ιστ Βίλατζ. Ήταν αργά βράδυ Παρασκευής και ο δρόμος ήταν γεμάτος ζευγαράκια. Η Πίπι (ο σκύλος της) κι εγώ κοιτούσαμε τον κόσμο από το παράθυρο του αυτοκινήτου και νιώθαμε όλο αυτό τον έντονο αισθησιασμό και πάθος που ανέδυαν τα ζευγάρια». Η Κλόουζ εξήγησε ότι παρά την ηλικία της ταυτίζεται με το αίσθημα της οικειότητας των νέων στους δρόμους της Νέας Υόρκης. «Ένιωθα τον ενθουσιασμό, την οικειότητα και ήταν κάτι πολύ δυνατό», είπε η σταρ του Χόλιγουντ.
Παράλληλα, η Γκλεν Κλόουζ υποστήριξε ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθεί και πώς θα επηρεάσει την αμερικανική κοινωνία το κίνημα #MeToo. Η πρωταγωνίστρια της «Ολέθριας Σχέσης» εξέφρασε την ελπίδα αυτό το κίνημα να κάνει μια πολιτισμική τομή στον κόσμο του θεάματος, του κινηματογράφου και της σόουμπιζ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.