- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Miss Universe: Η Μiss USA κορόιδεψε υποψήφιες επειδή δεν μιλούν αγγλικά (video)
Σάλος αντιδράσεων στον διαγωνισμό ομορφιάς
Η κάτοχος του τίτλου Miss ΗΠΑ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη έπειτα από βίντεο στα οποίαεμφανίζεται να κοροϊδεύει υποψήφιες για τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe επειδή δεν μιλούν καλά αγγλικά
Σε ένα από τα βίντεο, η Sarah Rose Summers σχολιάζει την υποψήφια από το Βιετνάμ, H' Hen Nie.«Είναι τόσο χαριτωμένη και προσποιείται πως μιλάει τόσο καλά αγγλικά. Μετά της κάνεις μια ερώτηση αφού έχει προηγηθεί μια ολόκληρη συζήτηση μαζι της και...» λέει η Summers και μετά παίρνει ένα μπερδεμένο βλέμμα μιμούμενη την Nie.
Σε άλλο βίντεο η Miss ΗΠΑ αναφέρεται στη Miss Καμπότζη λέγοντας «είναι εδώ και δεν μιλάει καθόλου αγγλικά και ούτε ένας άλλος άνθρωπος δε μιλάει τη γλώσσα της. Μπορείτε να το φανταστείτε; ».
Όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε σάλος στα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί κατηγόρησαν την Miss HΠΑ για ξενοφοβία, ένω άλλοι σημείωσαν ότι συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό που διεξάγεται σε μία χώρα (σ.σ. Ταϊλάνδη) όπου τα αγγλικά δεν είναι η κύρια γλώσσα.
Μετά τον σάλο η Summers αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη: «Ο διαγωνισμός Miss Universe είναι μια ευκαιρία για γυναίκες από όλον τον κόσμο να γνωρίσουν η μία την κουλτούρα, τις εμπειρίες και τις απόψεις της άλλης. Σε μια στιγμή που πρόθεση μου ήταν να δείξω το θαυμασμό μου για το θάρρος που έχουν κάποιες από τις άλλες υποψήφιες είπα κάτι που τώρα συνειδητοποιώ πως μπορεί να εκληφθεί ως έλλειψη σεβασμού. Ζητώ συγγνώμη. Η ζωή μου, οι φιλίες μου και η καριέρα μου περιστρέφονται γύρω από το να είμαι αλληλέγγυα στους άλλους και να συμπάσχω μαζί τους. Δεν θα είχα ποτέ πρόθεση να πληγώσω τον άλλο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.