TV & Media

Ο πραγματικός λόγος που ο Χάρι παίρνει τη Μέγκαν μακριά από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ (εικόνες)

Μια μετακόμιση που έχει πιο πολύ να κάνει με το Παλάτι παρά με τις «μαλωμένες» συννυφάδες

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18776688.jpg
© EPA/NEIL HALL

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κάπως αιφνιδιαστικά ανακοίνωσαν ότι μετακομίζουν από το Κένσινγκτον και από τους γείτονές τους, τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Αμέσως άρχισαν τα σενάρια, καθώς υπάρχει μπόλικο υλικό και μαγιά για μια τέλεια ίντριγκα στην οικογένεια των Ουίνδσορ.

18777510.jpg
© EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA


Δύο αδέλφια που χωρίζονται εξαιτίας της διαζευγμένης Αμερικανίδας που μπήκε στη ζωή τους. Δύο συννυφάδες, η μία πειθήνια στο Παλάτι, η άλλη πιο ατίθαση, εμφανίζονται ως η αιτία που δύο αδέλφια απομακρύνονται το ένα από το άλλο. Δύο αδέλφια που δέθηκαν ακόμη περισσότερο εξαιτίας ενός θανάτου.  

18370027.jpg
© EPA/Gerry Penny

19044271.jpg
© EPA/LISE ASERUD


Είναι σαν εκτυλίσσεται ξανά στη μοναρχία της Αγγλίας η ιστορία του Γεώργιου του Στ' και του Εδουάρδου του Η' που απαρνήθηκε τον τίτλο του για τον έρωτα της ζωής του την Αμερικανίδα, Γουαλίς Σίμπσον.

10683952.jpg
© EPA/UPPA


Και τώρα ξαφνικά ο πρίγκιπας Χάρι αφήνει το Παλάτι, το σπίτι του αδελφού του Ουίλιαμ, για να αρχίσει τον έγγαμο βίο του στο Φρόγκμορ, εκεί όπου είναι θαμμένος ο θείος του Εδουάρδος, το μαύρο πρόβατο της βασιλικής οικογένειας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, βάσει πολλών πηγών, ότι ο γάμος με την Μέγκαν Μαρκλ επίσπευσε την απόφαση του Χάρι να τραβήξει τον δρόμο του με τους δικούς του όρους.

Ούτως ή άλλως στην πορεία τα δύο αδέλφια θα έπαιρναν πολύ διαφορετικούς δρόμους, καθώς ο Ουίλιαμ πρόκειται κάποια στιγμή να γίνει πρίγκιπας της Ουαλίας σαν τον πατέρα του και ίσως ο μονάρχης της χώρας.

Από την άλλη η Δούκισσα του Σάσεξ δεν επιδίωξε να γίνει κολλητή της συννυφάδας της. Η Μέγκαν και η Κέιτ είναι δύο διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά όσο κι αν επιμένουν κάποιες πηγές οι δύο γυναίκες δεν έχουν ποτέ μαλώσει. Σύμφωνα με την Daily Mail θα ήταν άδικο να επιρριφτεί η ευθύνη για αυτή τη μετακόμιση αποκλειστικά στη Μέγκαν Μαρκλ.

20296758.jpg
© EPA/ANDY RAIN

«Ο Χάρι είναι πια 34 ετών. Έχει άποψη και είναι εξίσου ισχυρογνώμων με τη σύζυγό του. Με αρκετά διδακτορικό τρόπο ο Χάρι αποφάσισε ότι θέλει να απομακρυνθεί από το Παλάτι. Παρόλο που αγαπά τον αδελφό του και τα ανίψια ο πρίγκιπας επιθυμεί το ίδιο αυτή τη μετακόμιση. Θέλει να αποδράσει, να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται από τη 'γυάλα' του Παλατιού, από τη ζωή που καθορίζεται από πρωτόκολλα. Θέλει να το κάνει για χάρη του γάμου και του παιδιού που πρόκειται να αποκτήσει σε λίγους μήνες», λέει στη Daily Mail πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στη ζωή του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ