TV & Media

Κατάθεση ψυχής από τον Απόστολο Γκλέτσο: «Βέλαζα από τον πόνο»

Σπάνια συνέντευξη για τα προβλήματα υγείας που βίωσε και ακόμα βιώνει

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4481245.jpg
EUROKINISSI//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Για τα προβλήματα υγείας που βίωσε και ακόμα βιώνει μίλησε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. «Εγώ είμαι εφτάψυχος. Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… ».

Είναι από τις σπάνιες φορές που ο ηθοποιός και δήμαρχος που μιλά με τέτοιο τρόπο για τα προβλήματα υγείας που έχει περάσει. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια δεν ήταν γνωστό στον κόσμο.

«Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Κάνουν στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9 ώρες ξύπνιος και βελάζεις από τον πόνο, έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και πρόσθεσε ότι αυτό που δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.

«Με το στομάχι το κατάλαβα επειδή είχα τρομερούς πόνους. Έκανα θεραπείες. Κάνω εξετάσεις και μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε. Πάντα κάτι θα μου έρχεται εμένα», πρόσθεσε και κατέληξε ότι «ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: "Φοβάσαι"; "Όχι" μου λέει κι έφυγε γαλήνιος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ