TV & Media

Drake: Το παραδέχθηκε. Έχει γιο με πρώην πορνοστάρ (εικόνες, video)

Βρέθηκαν ερωτικά δύο φορές και απέκτησαν ένα αγοράκι τον Οκτώβριο του 2017- Ποια είναι η Γαλλίδα μητέρα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17565319.jpg
© EPA/FERDY DAMMAN

Μετά από εικασίες και φημολογίες μηνών ο ράπερ Drake αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να επιβεβαιώσει ότι έχει αποκτήσει γιο με την πρώην πορνοστάρ Σοφί Μπρουσό.

Ο 31χρονος μουσικός έχει γράψει στίχους και τραγούδι για τον γιο του που ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2017. Το τραγούδι λέγεται Emotionless και συμπεριλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ του μουσικού με τίτλο: Scorpion.

Δήλωση Γιάννη Βρούτση για τις σκανδαλώδεις επιλογές στον ΕΦΚΑ


«Δεν έκρυβα το παιδί μου από τον κόσμο, έκρυβα τον κόσμο από το παιδί μου», είπε ο Drake. «Breaking news στη ζωή μου. Δεν διοικώ τα blogs. Στους μόνους που θα πω είναι σε αυτούς που μπορώ να τηλεφωνήσω», πρόσθεσε.

Το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της πρώην ηθοποιού ερωτικών ταινιών είναι Ρόζι Ντιβάιν. 

drake2.jpg

drake3.jpg

Ήταν στα τέλη Μαΐου που ο Pusha-T προκαλούσε τον Drake ισχυριζόμενος ότι κρύβει τον γιο του. Η Μπρουσό, πρώην πορνοστάρ, είχε εμφανιστεί με τον Drake τον Ιανουάριο του 2017 μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Λόπεζ.

18007751.jpg
© EPA/NINA PROMMER

Ήταν τον Μάιο του 2017 που υποστήριξε ότι είναι 3 μηνών έγκυος με το παιδί του Drake. Προσέλαβε δικηγόρους για να ξεκινήσει διαδικασίες ώστε να αποδείξει την πατρότητα και να διεκδικήσει διατροφή για το παιδί τους.

Ο εκπρόσωπος του Drake τότε αρνούνταν τις αξιώσεις της, με τη Σόφι να υποστηρίζει ότι έχει μηνύματά του για να αποδείξει την ιστορία της. Υποστηρίζει ότι της ζήτησε να κάνει έκτρωση και την κατηγόρησε πως το έκανε για να βγάλει χρήματα. Ο εκπρόσωπός του ωστόσο υποστήριζε ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των μηνυμάτων.

drake4.jpg

drake5.jpg

Ο Αμερικανός είπε ότι βρέθηκαν με την πρώην πορνοστάρ ερωτικά μόνο δύο φορές. «Έπρεπε να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι δεν είναι ίσως. Αυτό είναι σφραγισμένο και υπογεγραμμένο. Δεν είναι ερωμένη μου όπως η Billie Jean, αλλά το παιδί είναι δικό μου. Βρεθήκαμε μόνο δύο φορές».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ