- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τέλος η εργένικη ζωή για τον Χιου Γκραντ - Παντρεύτηκε στα 57 (εικόνες)
Με πολιτικό γάμο - Τι μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ
Ο Βρετανός ηθοποιός Χιου Γκραντ, γνωστός για τους ρόλους του σε ρομαντικές κωμωδίες (Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς, Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ, Αγάπη είναι) παντρεύτηκε για πρώτη φορά στη ζωή του την Παρασκευή, στα 57 του χρόνια.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ, σύζυγός του έγινε η 39χρονη τηλεοπτική παραγωγός από τη Σουηδία Άννα Έμπερσταϊν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στην περιοχή Τσέλσι του Λονδίνου. Ο διάσημος ηθοποιός φορούσε ένα σκούρο μπλε κουστούμι και η γυναίκα του ένα γαλάζιο πουκάμισο και μια λευκή μίνι φούστα.
Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία 6 χρόνια. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ο Χιου Γκράντ έχει επίσης δύο παιδιά με την Κινέζα ηθοποιό Τίνγκλαν Χονγκ, ενώ κατά το παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ (σ.σ. χώρισαν το 2000, έπειτα από 13 χρόνια σχέσης).
Εργένης... Last year
Για δεκαετίες τα βρετανικά ΜΜΕ τον αποκαλούσαν «αιώνιο εργένη».
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» είχε χαρακτηρίσει τον γάμο «συνταγή για αμοιβαία δυστυχία».
Ο Χιου Γκραντ είναι ένας από τους διασημότερους κωμικούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε πρόσφατη συνέντευξή του εξέφρασε την επιθυμία να αφήσει στην άκρη τους κωμικούς ρόλους, επειδή είναι μεγάλος πια για κάτι τέτοια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα της δημοσιογράφου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες
«Παιδιά, δεν έχω συνεργαστεί με τον Λάνθιμο...δεν ξεκίνησα από κωμωδία»
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.