- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Χιου Γκραντ: Σταματάω τις ρομαντικές κομεντί τώρα που γερνάω κι ασχημαίνω
«Πέταξε το πουλάκι πια»
O Χιου Γκραντ δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ξανά σε ρομαντικές κομεντί τώρα που είναι πλέον «μεγαλύτερος κι ασχημότερος» και προσθέτει ότι σήμερα του προτείνουν μια μεγαλύτερη γκάμα ρόλων, σύμφωνα με την Guardian.
O 57χρονος ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον εκλιπόντα ηγέτη των Φιλελευθέρων Τζέρεμι Θορπ στη δραματική σειρά του BBC «Μια Πολύ Αγγλική Υπόθεση» («A Very English Affair»), λέει ότι σήμερα γίνεται μικρότερη κριτική εις βάρος των τηλεοπτικών ηθοποιών σε σχέση με το τι συνέβαινε στην αρχή της καριέρας του.
«Υπήρχε μεγάλος σνομπισμός του τύπου “Τώρα είμαι ένας κινηματογραφικός αστέρας, δεν ασχολούμαι με την τηλεόραση"», δήλωσε ο Γκραντ στους Radio Times. «Αλλά αυτό αλλάζει πλέον πολύ γρήγορα. Είδα ότι τώρα κάνει τηλεόραση και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο».
«Πάντα προσπαθούσα να δέχομαι ό,τι πιο διασκεδαστικό που προτεινόταν. Και όσο γερνάω και ασχημαίνω αλλάζουν και οι ρόλοι που μου προτείνονται», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς αν θα πρωταγωνιστήσει σε άλλες ρομαντικές κομεντί, ο Γκραντ απάντησε: «Πέταξε το πουλάκι».
Ο Γκραντ απείχε ουσιαστικά από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο τα τελευταία λίγα χρόνια και είχε επικεντρωθεί σε μια εκστρατεία μεταρρύθμισης του κανονισμού του Τύπου έπειτα από ένα μεγάλο σκάνδαλο με τηλεφωνικές υποκλοπές.
Η μίνι δραματική τηλεοπτική σειρά «A Very English Affair», το σενάριο της οποίας υπογράφει ο Ράσελ Τ. Ντέιβις και τη σκηνοθεσία ο Στίβεν Φρίαρς, είναι η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Γκραντ μετά τη δεκαετία του ’90.
Αφηγείται την ιστορία της δίκης στην οποία προσήχθη ο Θορπ κατηγορούμενος για συνωμοσία στον φόνο του πρώην εραστή του, του Νόρμαν Σκοτ, τον οποίο υποδύεται ο Μπεν Γουίσοου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.