Με αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA (εικόνες)
Απαιτούν ενημέρωση κι εξόφληση των δεδουλευμένων 17 μηνών
Με αντίσκηνα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA έξω από τη Motor Oil, του μεγαλομετόχου του καναλιού, Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Δεκάδες εργαζόμενοι του MEGA, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες, αποφάσισαν να περάσουν τη νύχτα με αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil και με πανό που καλούν τους τρεις μετόχους του καναλιού, Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη και Σαββίδη να τους καταβάλουν τα δεδουλευμένα τους.
Με απόφαση της ΕΤΙΤΑ, οι εργαζόμενοι έκαναν διαμαρτυρία στην Κηφισίας έξω από τα γραφεία της Motor Oil το πρωί της Πέμπτης και τη νύχτα θα την περάσουν εκεί. Οι διαμαρτυρίες θα συνεχιστούν και την Παρασκευή, ώστε, όπως ζητούν, να καταβληθούν οι 17 μισθοί που τους οφείλονται, γεγονός που έχει οδηγήσει πολλούς στην ανέχεια.
Οι 400 και πλέον εργαζόμενοι ζητούν από τους μετόχους του άλλοτε μεγάλου καναλιού να τους ενημερώσουν για το τι σκοπεύουν να κάνουν με το κανάλι, δεδομένου ότι, κυριολεκτικά, την τελευταία στιγμή, οι μέτοχοι ενημέρωσαν τις πιστώτριες ότι δε σκοπεύουν να συμμετάσχουν - όπως είχε προγραμματιστεί - στη διαδικασία για την εξασφάλιση μίας τηλεοπτικής άδειας, που θα διασφάλιζε την ομαλή λειτουργία του καναλιού, το οποίο πλέον κινδυνεύει με μαύρο μέσα στις επόμενες ημέρες, την ώρα που οι τράπεζες έχουν εισπράξει δεκάδες εκατομμύρια από την απλήρωτοι εργασία τους και οι μέτοχοι έχουν δει τις οφειλές τους α μειώνονται σημαντικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.