- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σάλος για το εξώφυλλο του γαλλικού ELLE: Αφαίρεσαν τις φακίδες της Μέγκαν Μαρκλ
Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα πως την ενοχλεί όταν τα περιοδικά το κάνουν αυτό
Πρόβλημα, στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου του γαλλικού ELLE: η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι κάνει εμφάνιση χωρίς τις... φακίδες της!
Αποκλείεται να μην το έχει παρατηρήσει η ίδια. Και να σημειωθεί ότι η Μέγκαν έχει εκφραστεί δημόσια για το πώς αισθάνεται όταν τα περιοδικά προσπαθούν να «καθαρίσουν» το πρόσωπό της. Τον περασμένο Απρίλιο είχε δηλώσει στο Allure ότι «έως και σήμερα, μ' ενοχλεί όταν αλλάζουν την απόχρωση του δέρματος μου και με φώτοσοπ εξαφανίζουν τις φακίδες μου».
Παρ’ όλα αυτά, μάλλον άδικα βρίσκεται στη θέση του κατηγορουμένου το ELLE France. Καθώς, χρησιμοποίησαν στο εξώφυλλο του τρέχοντος μηνός παλιά φωτογραφία. Φωτογραφία, η οποία προ δύο ετών είχε δημοσιευθεί στο Gritty Pretty. Και σε εκείνο το τεύχος του αυστραλιανού περιοδικού μόδας είχαν δημοσιευθεί και άλλες φωτογραφίες της Μέγκαν χωρίς φακίδες.
Όπως και να έχει, ελπίζουμε να μην έχουμε στο μέλλον φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ χωρίς ένα από τα σημαντικά ελκυστικά χαρακτηριστικά της. Στο κάτω - κάτω, και η ίδια, όταν έδωσε τη συνέντευξη στο Allure, είχε πει: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου είπε ο μπαμπάς μου όταν ήμουν πιο νέα: "Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι μια νύχτα χωρίς αστέρια"».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.