TV & Media

Μικ Τζάγκερ: Ερωτευμένος στα 74 με την 22χρονη Νουρ στο Παρίσι (εικόνες)

Η κατά 52 χρόνια νεότερη καλλονή του γερόλυκου των Stones είναι παραγωγός ταινιών

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379002-782083.jpg
Matt Cardy/Getty-Ideal Images

Παντρεύτηκε και χώρισε μία φορά στη ζωή του. Ερωτεύτηκε πολλές. Έχει οκτώ παιδιά από πέντε γυναίκες. Έχει πέντε εγγόνια και προσφάτως απέκτησε δισέγγονο. Ο γερόλυκος των Rollling Stones Μικ Τζάγκερ συνεχίζει να φλερτάρει και να ερωτεύεται και σύμφωνα με φήμες εθεάθη με μια 22χρονη στο Παρίσι.

Μικ Τζάγκερ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, η εντυπωσιακή 22χρονη στο πλευρό του 74χρονου είναι η παραγωγός Νουρ Αλφάλα. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την κατά 52 χρόνια νεότερη Νουρ και τον Τζάγκερ στο Παρίσι τη στιγμή που έβγαιναν έξω από έναν εστιατόριο.

Νουρ Αλφάλα

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Νουρ μένει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ταξίδεψε μέχρι τη γαλλική πρωτεύουσα, βγήκε μερικά ρομαντικά ραντεβού με τον Μικ Τζάγκερ, ο οποίος βρισκόταν εκεί για τη συναυλία που έδωσαν οι Stones στο U Arena.

Το ζευγάρι φέρεται να γνωρίστηκε μέσω του κοινού φίλου και ανθρώπου του Χόλιγουντ, Μπρετ Ράτνερ.

Νουρ Αλφάλα

Μη κατονομαζόμενη πηγή που επικαλείται η βρετανική Sun ισχυρίζεται πως Τζάγκερ και Νουρ ήταν ελεύθεροι πριν γνωριστούν, ενώ κάθε φορά που είναι μαζί περνούν πολύ ωραία, με τον τραγουδιστή να μην κάνει βιαστικές κινήσεις, αλλά να έχει πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη του.

Νουρ Αλφάλα

Ο Μικ Τζάγκερ πρόσφατα χώρισε με την 31χρονη μπαλαρίνα Μέλανι Χάμρικ, η οποία πριν από 10 μήνες έφερε στον κόσμο το όγδοο παιδί του. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ