TV & Media

Όταν ο Γουάινσταϊν αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε μπροστά σε τηλεοπτική ρεπόρτερ

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες, τόσο που κανείς δεν γνωρίζει πια τι ευσταθεί και τι όχι

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377044-778233.jpg

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση από τον οσκαρικό παραγωγό Γουάινσταϊν, στο μεγαλύτερο ως φαίνεται σεξουαλικό σκάνδαλο του Χόλιγουντ. Μάλιστα είναι πια δύσκολο να διακρίνει κανείς την αλήθεια από την υπερβολή καθώς οι διηγήσεις για τα κατορθώματα του μεγαλοπαραγωγού διαδέχονται η μια την άλλη. Όπως φαίνεται δε ο Γουάινσταϊν, δεν παρενοχλούσε μόνο στάρλετ και επίδοξες ηθοποιούς, αλλά και άλλες επαγγελματικές κατηγορίες.

Η καταγγελία που ακολουθεί αφορά σε τηλεοπτική ρεπόρτερ η οποία έκανε το λάθος να βγει μαζί του

«Πρώτα πήγαμε για φαγητό στο «Cipriani» Εκεί συναντήσαμε και διασκεδάσαμε με το αφεντικό του μαγαζιού, τον Τζουζέπε Τσιπριάνι. Ύστερα από αρκετή ώρα είπαμε να συνεχίσουμε αυτή την υπέροχη νύχτα και βρεθήκαμε στο λάτιν κλαμπ «Socialista». Κάποια στιγμή ο Χαρβ εκφράζει την αθώα επιθυμία να με ξεναγήσει στα ενδότερα και έτσι βρεθήκαμε στην κουζίνα. Ήταν σχεδόν άδεια από προσωπικό. Ο Χαρβ έδιωξε δύο, τους τελευταίους, και μείναμε μόνοι μας. Εκείνος έπεσε σχεδόν πάνω μου. Σοκαρίστηκα και τον έσπρωξα. Τότε μου είπε θυμωμένος: ‘Στάσου εκεί και βούλωσέ το”». 

Η Λόρεν Σίβαν συνεχίζει την περιγραφή της: «Κατέβασε το παντελόνι και το σώβρακό του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά μου με τρομερή ταχύτητα. Με την ίδια ταχύτητα εκσπερμάτωσε». Στην συνέχεια ένιωθε όχι μόνο τρομοκρατημένη αλλά και ενοχικά. Σκεφτόταν μήπως εκείνη έδωσε ένα λάθος σήμα. Κράτησε το περιστατικό για τον εαυτό της από ντροπή. Δεν χρειάστηκε έτσι κι αλλιώς να τον ξανασυναντήσει ποτέ.

Καταρρέει η επιχείρηση του Γουάινσταϊν

Ισχυρές πιέσεις δέχεται η Weinstein Company, μετά από το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων με πρωταγωνιστή τον συνιδρυτή και ισχυρό άντρα της εταιρίας παραγωγής, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. 

Η Weinstein Company ανακοίνωσε ότι έχει καταλήξει σε προκαταρκτική συμφωνία με την αμερικανική εταιρία ιδιωτικών μετοχών Colony Capital. 

O Xάρβεϊ Γουάινσταϊν, 65 ετών, απολύθηκε από το συμβούλιο της εταιρίας στην αρχή του μήνα ενώ παράλληλα η Ακαδημία των Οσκαρ διέγραψε τον παραγωγό. Γνωστές ηθοποιοί αλλά και εργαζόμενες στην εταιρία του παραγωγού τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση ενώ η Rose McGowan κατήγγειλε ότι ο Γουάινσταϊν τη βίασε. 

Ο ίδιος ο Χολιγουντιανός παραγωγός επιμένει ότι οι σεξουαλικές σχέσεις του ήταν συναινετικές. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ