- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Όταν ο Γουάινσταϊν αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε μπροστά σε τηλεοπτική ρεπόρτερ
Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες, τόσο που κανείς δεν γνωρίζει πια τι ευσταθεί και τι όχι
Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι καταγγελίες για βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση από τον οσκαρικό παραγωγό Γουάινσταϊν, στο μεγαλύτερο ως φαίνεται σεξουαλικό σκάνδαλο του Χόλιγουντ. Μάλιστα είναι πια δύσκολο να διακρίνει κανείς την αλήθεια από την υπερβολή καθώς οι διηγήσεις για τα κατορθώματα του μεγαλοπαραγωγού διαδέχονται η μια την άλλη. Όπως φαίνεται δε ο Γουάινσταϊν, δεν παρενοχλούσε μόνο στάρλετ και επίδοξες ηθοποιούς, αλλά και άλλες επαγγελματικές κατηγορίες.
For those asking why I waited?
YOU try telling that story 10yrs ago. Only possible now because of women with bigger names far braver than me
— Lauren Sivan (@LaurenSivan) 7 Οκτωβρίου 2017
Η καταγγελία που ακολουθεί αφορά σε τηλεοπτική ρεπόρτερ η οποία έκανε το λάθος να βγει μαζί του
«Πρώτα πήγαμε για φαγητό στο «Cipriani» Εκεί συναντήσαμε και διασκεδάσαμε με το αφεντικό του μαγαζιού, τον Τζουζέπε Τσιπριάνι. Ύστερα από αρκετή ώρα είπαμε να συνεχίσουμε αυτή την υπέροχη νύχτα και βρεθήκαμε στο λάτιν κλαμπ «Socialista». Κάποια στιγμή ο Χαρβ εκφράζει την αθώα επιθυμία να με ξεναγήσει στα ενδότερα και έτσι βρεθήκαμε στην κουζίνα. Ήταν σχεδόν άδεια από προσωπικό. Ο Χαρβ έδιωξε δύο, τους τελευταίους, και μείναμε μόνοι μας. Εκείνος έπεσε σχεδόν πάνω μου. Σοκαρίστηκα και τον έσπρωξα. Τότε μου είπε θυμωμένος: ‘Στάσου εκεί και βούλωσέ το”».
Η Λόρεν Σίβαν συνεχίζει την περιγραφή της: «Κατέβασε το παντελόνι και το σώβρακό του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά μου με τρομερή ταχύτητα. Με την ίδια ταχύτητα εκσπερμάτωσε». Στην συνέχεια ένιωθε όχι μόνο τρομοκρατημένη αλλά και ενοχικά. Σκεφτόταν μήπως εκείνη έδωσε ένα λάθος σήμα. Κράτησε το περιστατικό για τον εαυτό της από ντροπή. Δεν χρειάστηκε έτσι κι αλλιώς να τον ξανασυναντήσει ποτέ.

Καταρρέει η επιχείρηση του Γουάινσταϊν
Ισχυρές πιέσεις δέχεται η Weinstein Company, μετά από το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων με πρωταγωνιστή τον συνιδρυτή και ισχυρό άντρα της εταιρίας παραγωγής, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.
Η Weinstein Company ανακοίνωσε ότι έχει καταλήξει σε προκαταρκτική συμφωνία με την αμερικανική εταιρία ιδιωτικών μετοχών Colony Capital.
O Xάρβεϊ Γουάινσταϊν, 65 ετών, απολύθηκε από το συμβούλιο της εταιρίας στην αρχή του μήνα ενώ παράλληλα η Ακαδημία των Οσκαρ διέγραψε τον παραγωγό. Γνωστές ηθοποιοί αλλά και εργαζόμενες στην εταιρία του παραγωγού τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση ενώ η Rose McGowan κατήγγειλε ότι ο Γουάινσταϊν τη βίασε.
Ο ίδιος ο Χολιγουντιανός παραγωγός επιμένει ότι οι σεξουαλικές σχέσεις του ήταν συναινετικές.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα κλεμμένο βιβλίο κρατήσεων και η βεντέτα με τον μέντορά του από παλιά
Ανεβασμένοι τόνοι μεταξύ σκηνοθέτη και παρουσιαστή στην εκπομπή «Το Πρωινό»
Ο στόχος για τη ζωή του εκτός πλατό
«Ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος κύκλος ανοίγει»
«Εκείνη την περίοδο, κάθε μέρα έξω από τον σταθμό υπήρχε και κάποιος δημοσιογράφος»
«Κατάφερα να ζήσω δημοσιογραφικά όσα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι θα ονειρεύονταν να ζήσουν»
Με ιδιότητα του «θύματος της ΜΚΟ»
Συγκινεί η ανάρτησή της έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της
Τι είπε ο παρουσιαστής στην έναρξη της σημερινής εκπομπής
Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του «Καπετάνιου» - Η εξομολόγηση της άνοιξης του 2026
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.