TV & Media

H Κέιτι Πέρι πουλάει το σπίτι της στο Χόλιγουντ Χιλς (εικόνες)

9,5 εκ. δολάρια για την έπαυλη του 1954

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375348-774733.jpg

H Κέιτι Πέρι πουλάει το σπίτι της στην περιβόητη περιοχή Χόλιγουντ Χιλς για 9,5 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με γνωστό μεσιτικό γραφείου του Λος Άντζελες το σπίτι της ποπ σταρ είναι χτισμένο το 1954, πρόκειται ουσιαστικά για συγκρότημα που αποτελείται από τέσσερα κτίρια, ένα διώροφο ξενώνα, ένα γυμναστήριο, ένα κτίριο ασφαλείας και φυσικά το κεντρικό κτίριο της κατοικίας. Σε όλα αυτά αρκεί να προσθέσει κανείς ένα εξωτερικό τζάκι, μπάρμπεκιου, μια πισίνα, μία καμπάνα κι ένα σιντριβάνι.

Το κεντρικό κτίριο εκτός των άλλων διαθέτει ρωμαϊκό λουτρό και γυάλινο ταβάνι. Έχει επίσης τέσσερα υπνοδωμάτια και έξι μπάνια. Βασικό χαρακτηριστικό της κατοικίας είναι τα πολλά παράθυρα που αφήνουν το άπλετο φως να αγκαλιάζει το σπίτι.

Ο εξωτερικός χώρος έχει πολλά δέντρα και πράσινο. Οι φοίνικες που δεσπόζουν γύρω από το σπίτι προσδίδουν ένα μοναδικό χολιγουντιανό αέρα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκος Μαστοράκης: «Η σημερινή τηλεόραση έχει πεθάνει»
Νίκος Μαστοράκης: «Η σημερινή τηλεόραση έχει πεθάνει και πασχίζει να βρει απινιδωτή»

Από τα στούντιο μιας κάμερας στον ανταγωνισμό με τις πλατφόρμες, ο Νίκος Μαστοράκης θυμάται όσα δημιούργησε και εξηγεί γιατί η τηλεόραση έχασε το κοινό της

Νίκη Λυμπεράκη
Νίκη Λυμπεράκη: «Αν άφηνα την τηλεόραση, θα γινόμουν ή μπογιατζής ή μαγείρισσα»

Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY