- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Νιώθω τόσο θλιμμένη» - Η Κέιτι Πέρι όπως δεν την έχετε ξαναδεί (video)
Η τραγουδίστρια αποκαλύπτεται σε έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο - ριάλιτι
H Κέιτι Πέρι όπως δεν την έχουν ποτέ ξαναδεί οι θαυμαστές της: Στο πλαίσιο ενός τηλεοπτικού μαραθωνίου η διάσημη τραγουδίστρια επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία να την κινηματογραφήσουν στο σπίτι της για τέσσερις ημέρες.
Μπροστά στον τηλεοπτικό φακό η Πέρι μιλάει για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε και την αντιπαλότητά της με την Τέιλορ Σουίφτ.
Σημειώνεται πως η αμερικανίδα ερμηνεύτρια συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το τηλεριάλιτι στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της άλμπουμ, «Witness».
Σε αυτό, οι τηλεθεατές βλέπουν το αστέρι της ποπ μουσικής να μαγειρεύει, να κοιμάται, να κάνει γιόγκα, να καλλωπίζει τον σκύλο της Νάγκετ και να συνομιλεί με τους διάσημους φίλους της που την επισκέπτονται.
Παρά ωστόσο την έκθεσή της στα φώτα της δημοσιότητας, η τραγουδίστρια ομολόγησε ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί την προσοχή του κόσμου.
«Έφτιαξα αυτήν την προσωπικότητα της Κέιτι Πέρι που όλος ο κόσμος γνωρίζει και για αυτόν τον λόγο ο κόσμος ενδιαφέρεται για εμένα, αυτό είναι φανταστικό, όμως πρόκειται κυρίως για ένα προσωπείο» τόνισε η ίδια, η Κάθριν Χάντσον όπως είναι το πραγματικό της όνομα, κατά τη διάρκεια μιας ψυχοθεραπείας όπου πολλές φορές δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
«Ντρέπομαι διότι παρά το γεγονός ότι η Κέιτι Πέρι είναι πολύ δυνατή, είναι δύσκολο. Ντρέπομαι που έχω τέτοιες σκέψεις και νιώθω τόσο πεσμένη και τόσο θλιμμένη» λέει η ίδια στον ψυχολόγο της Σίρι Σινγχ.
«Είμαι ένα ανθρώπινο ον και ζω κάτω από το τρελό αυτό μικροσκόπιο» συμπλήρωσε η Πέρι.
«Κοιτάξτε την Κέιτι Πέρι, είναι τόσο γοητευτική, είναι πλούσια, ζει στην πολυτέλεια, είναι επιτυχημένη… Κι όταν ήμουν η Κάθριν Χάντσον δεν είχα χρήματα, δεν ασκούσα καμία επιρροή, δεν είχα τίποτα» περιγράφει η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα συμφιλιώθηκε με τους γονείς της, συντηρητικούς χριστιανούς.
Μάλιστα, η πρώην μελαχρινή σταρ αναφέρθηκε και στο νέο της κούρεμα, κοντά μαλλιά σε ξανθιές αποχρώσεις: Ήταν μια προσπάθεια «να είμαι το 100% του εαυτού μου, καθώς δεν ένιωθα καλά όταν είχα την εντύπωση ότι δεν μπορώ να είμαι».
Η Κέιτι Πέρι μίλησε και για την αντιπαλότητα με την Τέιλορ Σουίφτ.
«Τη συγχωρώ και λυπάμαι για όλα όσα έκανα. Ελπίζω να νιώθει κι εκείνη το ίδιο» σημείωσε μιλώντας στην Αριάνα Χάφινγκτον.
Υπενθυμίζεται πως οι δύο τραγουδίστριες βρίσκονταν σε αντιπαράθεση μεταξύ άλλων για τους χορευτές που διεκδικούσαν να συνεργαστούν στις ζωντανές εμφανίσεις τους, ενώ η Τέιλορ Σουίφτ κατηγορεί την Κέιτι Πέρι ότι της πήρε συνεργάτες της ενώ εκείνη βρισκόταν σε περιοδεία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας καταδικάζει τις υπερβολές των ΜΜΕ
Σε νέα τηλεοπτική στέγη οδεύει ο δημοσιογράφος
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.