TV & Media

«Ελληνική τραγωδία»: Δύο Αγγλίδες τηλεπερσόνες μαλλιοτραβιούνται για τον ίδιο άνδρα στη Μύκονο (εικόνες)

Η Τζέιντ Λιούις και η Άμπερ Τέρνερ ταξιδεύουν στο ίδιο γιοτ και η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στο νησί των Ανέμων

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
359196-744446.jpg

«Ελληνική τραγωδία» στη Μύκονο χαρακτηρίζει η MailOnline την καθόλου τυχαία συνάντηση δύο διάσημων σταρ της βρετανικής τηλεόρασης που διεκδικούν τον ίδιο άνδρα στην ίδια κρουαζιέρα και το γιοτ είναι πολύ μικρό για την έχθρα τους.

Άμπερ Τέρνερ

Τζέιντ Λιούις

Η Άμπερ Τέρνερ, πρώην ερωμένη του Τζέιμι Ριντ, και η Τζέιντ Λιούις, η νυν ερωμένη του ίδιους ανδρός, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στο ίδιο γιοτ στην Μύκονο. Και οι τρεις πρωταγωνιστές της «ολέθριας σχέσης» έχουν γίνει διάσημοι από τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι σόου της βρετανικής τηλεόρασης.  «Η υπομονή της Τζέιντ εξαντλήθηκε μόλις είδε την Άμπερ στη Μύκονο», γράφει η Sun. «Βαρέθηκε να υπομένει τη μικροπρέπεια της Άμπερ. Έκανε υπομονή πολύ καιρό», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Τζέιμι Ριντ

Οι δύο τηλεπερσόνες βρέθηκαν στην ίδια κρουαζιέρα ονόματι Unique Parties και δεν έχουν πολλές επιλογές κινήσεων μέσα στο περιορισμένο γιοτ. Προς το παρόν οι δύο σταρ τηρούν αποστάσεις η μία από την άλλη.  Η Άμπερ Τέρνερ και Τζέιμι Ριντ διατηρούσαν σχέση για τέσσερα χρόνια μέχρι που η Βρετανή σταρ πιάστηκε να τον απατά με άλλον. 

Τζέιμι Ριντ

Άμπερ Τέρνερ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ