TV & Media

Λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί των «MTV Movie and TV Awards» (εικόνες, video)

Όλα όσα συνέβησαν στη χθεσινή απονομή 

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353204-732504.jpg

Με τους διασήμους να παρελαύνουν από το κόκκινο χαλί για μια ακόμη χρονιά τελέστηκε, το βράδυ της Κυριακής, η απονομή των «MTV Movie and TV Awards» 2017. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο «Shrine Auditorium» στο Λος Άντζελες και ήταν, όπως κάθε χρόνο, καθηλωτική, με λαμπερές παρουσίες, εξαιρετικές ερμηνείες και πολύ χιούμορ.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα τα οποία προκάλεσε η καταρρακτώδης βροχή, η οποία όμως δεν εμπόδισε τους παρευρισκόμενους να διασκεδάσουν σε ξέφρενους ρυθμούς. 

Την απονομή άνοιξε ο κωμικός ηθοποιός Άνταμ Ντιβάιν, δίνοντας μια χιουμοριστική παράσταση βγαλμένη από την ταινία «Beauty and the Beast». Η καινοτομία στα φετινά βραβεία ήταν η ενσωμάτωση πολλών νέων κατηγοριών, όπως των «Trending» και «Καλύτερη Μουσική Στιγμή» και φυσικά το γεγονός ότι τα βραβεία καλύτερου ηθοποιού δεν δόθηκαν ανάλογα με το φύλο.

Άνταμ Ντιβάιν

Kevork Djansezian/Getty-Ideal Images

Οι νικητές

Η Έμμα Γουάτσον κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για το ρόλο της «Belle» στην ταινία της Disney «Beauty and the Beast». Στη συγκεκριμένη κατηγορία είχαν προταθεί οι ηθοποιοί Daniel Kaluuya για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «Get Out», η Hailee Steinfeld στην ταινία «The Edge of Seventeen», ο Hugh Jackman για το «Logan», ο James McAvoy για το «Split» και η Taraji P. Henson για το ρόλο της στο «Hidden Figures»

Έμα Γουότσον

Για το πρώτο ανεξαρτήτως φύλου βραβείο που απονεμήθηκε από τα «MTV Awards», η Έμμα Γουάτσον δήλωσε: «Πιστεύω ότι μου έχει δοθεί αυτό το βραβείο εξαιτίας του ποια είναι η Belle και τι συμβολίζει. Οι χωρικοί του δικού μας παραμυθιού ήθελαν να κάνουν την Belle να πιστέψει ότι ο κόσμος είναι μικρότερος από ό,τι η ίδια πίστευε, με λιγότερες ευκαιρίες για εκείνη. Αγαπώ να παίζω το ρόλο κάποιου που δεν ακούει τίποτα από όλα αυτά».

Όσον αφορά τις σειρές, το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού δόθηκε στη Μίλι Μπόμπι Μπράουν για τον ρόλο της στο «Stranger Things». Είχε, ωστόσο, ισχυρούς αντιπάλους στη διεκδίκηση του βραβείου καθώς είχαν προταθεί η Εμίλια Κλαρκ για τον ρόλο της «Καλίσι» στο «Game of Thrones», ο Ντόναλντ Γκλόβερ από τη σειρά «Atlanta», η Γκίνα Ροντρίγκεζ από το «Jane the Virgin», ο Τζέφρεϊ Ντιν Μόργκαν από το «The Walking Dead» και τέλος η Μάντι Μούρ από το «This is Us».

Καλύτερη ταινία της χρονιάς ψηφίστηκε το «Beauty and the Beast», ανάμεσα στις «Get Out», «Logan», «Rogue One: A Star Wars Story» και «The Edge of Seventeen». Ως καλύτερη σειρά για το 2017 βραβεύτηκε το «Stranger Things».

Στην κατηγορία «Καλύτερο Δίδυμο» το βραβείο κέρδισαν ο Χιου Τζάκμαν και η Ντάφνι Κιν στην ταινία «Logan», ενώ στη κατηγορία «Καλύτερο Φιλί» το βραβείο απέσπασε το φιλί των Ashton Sanders & Jharrel Jerome στην ταινία «Moonlight», γεγονός μάλλον αναπάντεχο καθώς στην ίδια κατηγορία είχε προταθεί το φιλί της Έμμα Γουάτσον και του Νταν Στίβενς στην ταινία «Beauty and the Beast» και το φιλί της Έμμα Στόουν με τον Ράιαν Γκόσλινγκ στο πολυσυζητημένο «La La Land».

Χιού Τζάκμαν

Σχετικά με τη νέα κατηγορία του «Καλύτερου αγώνα κατά του κατεστημένου» το βραβείο κέρδισε η ταινία «Hidden Figures», ενώ το βραβείο νέας γενιάς δόθηκε στον Daniel Kaluuya, πρωταγωνιστή στην ταινία «Get Out» και στους συντελεστές της δημοφιλούς σειράς ταινιών «Fast and Furiοus».

Βιν Ντίσελ

Το βραβείο της πιο συγκινητικής σκηνής κέρδισαν ο Τζακ και ο Ράνταλ στο καράτε από την σειρά «This is Us». Καλύτερο ριάλιτι σόου της χρονιάς αναδείχθηκε το «RuPaul's Drag Race» και καλύτερος παρουσιαστής ο Τρέβορ Νόα του «Daily Show». Το βραβείο της καλύτερης κωμικής παράστασης κέρδισε ο Lil Rel Howery για το ρόλο του στο «Get Out». Τέλος, ως «καλύτερος κακός» της χρονιάς βραβεύτηκε ο Τζέφρεϊ Ντιν Μόργκαν στο «The Walking Dead» και ως «καλύτερη ηρωίδα» η Taraji P. Henson στο «Hidden Figures».

Taraji P. Henson

Στο τέλος της απονομής ο κωμικός οικοδεσπότης Άνταμ Ντιβάιν έβγαλε την μπλούζα του και πήδησε από τη σκηνή με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να γελάσουν με την ψυχή τους, κλείνοντας άλλη μια λαμπερή απονομή των MTV Awards με χιουμοριστικό τρόπο.

Kevin Winter/Getty-Ideal  Images

Κάρα Ντελεβίν και Έμα Γουότσον

Άμπερ Ρόουζ

Taraji P. Henson

Βιν Ντίσελ και Τζορντάνα Μπρούστερ

Κάρα Ντελεβίν

Χιού Τζάκμαν και Τζεντάγια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ