- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Γιώργος Κωνσταντίνου: Πόνεσα πάρα πολύ από αυτό, η εξάρτηση είναι ό,τι χειρότερο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για την απόφαση να αναφερθεί ανοιχτά στον εθισμό που είχε στον τζόγο.
Με αφορμή τη φετινή θεατρική του συνεργασία με τον Λεωνίδας Κακούρης, τη Σοφία Μανωλάκου και τον Δημήτρης Σταρόβας, ο Γιώργος Κωνσταντίνου άνοιξε την καρδιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.
Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για σημαντικές στιγμές της ζωής του, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να μιλήσει δημόσια για τον εθισμό που αντιμετώπισε στο παρελθόν με τον τζόγο, εξηγώντας γιατί θεώρησε χρέος του να το κάνει χωρίς ωραιοποιήσεις.
Μιλήσατε ανοιχτά για τον εθισμό σας στον τζόγο. Τι σας ώθησε να το αποκαλύψετε, ενώ συνήθως κρατάτε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα φώτα;
Ο λόγος ήταν το ότι πόνεσα πάρα πολύ από αυτό. Ήθελα να το πω ανοιχτά, για να γίνει ένα καμπανάκι για τους νέους και να μην ξεκινήσουν κάτι τέτοιο. Να μην ασχοληθούν καθόλου με αυτό. Εγώ ήμουν εξαρτημένος. Η εξάρτηση είναι ό,τι χειρότερο. Έχασα και οικονομικά και ψυχικά.
Γιατί κάθε φορά που ένας παίκτης πάει και χάνει την περιουσία του ή οτιδήποτε άλλο, πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη. Εκείνο που με έσωσε, ήταν αυτό το DNA που έχω, το οποίο κατά κάποιον τρόπο με αναισθητοποιούσε και κατάφερνα και το ξεπερνούσα. Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που το συνέχιζα.
Τι εύχεστε για το 2026;
Είμαι πάντα ανήσυχος σχετικά με την παγκόσμια κατάσταση, γιατί έχω ζήσει έναν πόλεμο και ξέρω τι σημαίνει. Είναι εύκολο να ευχηθεί να υπάρχει ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Αυτό, όμως, είναι ουτοπία. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ποτέ. Είναι όπως τα μυρμήγκια: αν βάλεις μαύρα και κόκκινα σε ένα βάζο, θα πλακωθούν μεταξύ τους. Δεν μπορείς να τα χωρίσεις με τίποτα.
Τουλάχιστον, να υπάρχει περισσότερη αγάπη από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Γιατί έζησα και μια τέτοια εποχή. Όταν τελείωσε η Κατοχή, ο άνθρωπος αγάπησε τον άνθρωπο. Είχε περάσει τέτοιον πόνο, που είχε ανάγκη τον διπλανό του. Τότε έγιναν και οι ωραίες εποχές. Ήταν η εποχή της αθωότητας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έχει συνέλθει μετά από 13 μήνες που υπέστη το εγκεφαλικό»
«Είμαστε 18 χρόνια μαζί, είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, τον λατρεύω»
Τι υποστηρίζει μετά τις νομικές ενέργειες εναντίον της
Θα τη βγάλουμε με αδιάβροχο και ομπρέλες ή θα μας λυπηθεί ο θεός της μετεωρολογίας;
«Η μαμά μου μού έλεγε ότι πρέπει να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν πρόλαβε να με δει»
Τα υπονοούμενα για τη ζωή του και ο ισχυρισμός για την εισαγωγή του σε νοσοκομείο
Τι ειπώθηκε από τους κριτές στην 20χρονη Σταυρούλα
Η απάντηση στα πρόσφατα σχόλια για τον Γιάννη Πάριο
Η τραγουδίστρια έκανε λόγο για ανθρωποφαγία μετά τον θάνατό του
«Ήμασταν κοντά με τον Γιώργο και έξω από το Voice»
Τι αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με την κόρη της και τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο
«Πέρασα κι εγώ το κατώφλι» - O παρουσιαστής αποκάλυψε τη δική του εμπειρία
«Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ ήταν ότι ήταν θλιμμένος»
Τι δήλωσε η αδερφή του τραγουδιστή
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.