- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στράτος Τζώρτζογλου: Μεγάλωσα με τη φράση «το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι»
Την έλεγε η μητέρα μου
Στράτος Τζώρτζογλου: Μεγάλωσα με τη φράση «το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι» - Την έλεγε η μητέρα μου
Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε ότι από μικρή ηλικία είχε μια ιδιαίτερη εικόνα για τον χώρο του θεάτρου, καθώς μεγάλωσε με τη φράση της μητέρας του «το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι».
Όπως εξήγησε, η συγκεκριμένη έκφραση διαμόρφωσε την αντίληψή του για τον χώρο της υποκριτικής πριν καν τον γνωρίσει εκ των έσω. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», που προβλήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, ο ηθοποιός επανέφερε τη συζήτηση γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, αναφέροντας ότι κατά τη γνώμη του ένα μέρος των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο θέατρο συνάπτουν ερωτικές επαφές μεταξύ τους.
Παράλληλα, ο Τζώρτζογλου διευκρίνισε ότι όσα είπε προέκυψαν από μια γενίκευση που άκουγε συχνά από τη μητέρα του, ενώ ο ίδιος υπογράμμισε ότι τα φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας δεν αφορούν το σύνολο του χώρου, αλλά μια πολύ μικρή μειοψηφία.
Όπως σημείωσε, «η φράση αυτή ήταν κάτι με το οποίο μεγάλωσα» και τόνισε ότι μόνο ένα 1–2% ανθρώπων μπορεί να παρεκκλίνει, κυρίως όταν κατέχουν θέσεις ισχύος που τους επιτρέπουν να επηρεάσουν την πορεία ενός νέου καλλιτέχνη, ακόμη και να εμποδίσουν την επαγγελματική του εξέλιξη. Με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να ξεκαθαρίσει ότι η αναφορά του δεν είχε στόχο να στιγματίσει τον θεατρικό χώρο στο σύνολό του, αλλά να περιγράψει μια στερεοτυπική αντίληψη που άκουγε ως παιδί και να επισημάνει τα προβληματικά φαινόμενα όπου αυτά πράγματι εντοπίζονται.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πήρα τότε τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα “στενοχωρήθηκες;”»
«Είναι λίγο περίεργο», είπε η ηθοποιός
«Δεν πρέπει να εκλαμβάνει κανείς το διαζύγιο ως μια προσωπική αποτυχία»
Ο πατέρας του ηθοποιού έφυγε πρόσφατα από τη ζωή
Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές
«Ξέρω ποιον θέλω για τον ρόλο του αλλά δεν ξέρω αν θέλει αυτός»
«Προσπαθεί πάρα πολύ γιατί είναι πολύ δυνατός να γίνουν όλα κάπως φυσιολογικά»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Είχα κάνει μια εγχείρηση ρουτίνας, η οποία μετεγχειρητικά μου δημιούργησε ένα πρόβλημα»
Αποκάλυψε πώς θα τελειώσει η σειρά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Παραμένει στο νοσοκομείο «Αττικόν»
Παρακολουθείται από πνευμονολόγους
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτηση του ηθοποιού στο instagram
«Απ’ όποια πλευρά και να τον κοιτάξεις, νομίζεις ότι σε κοιτάει» είπε μεταξύ άλλων
«Δεν άφησα τα παιδιά μου να δουν τον πατέρα τους στην εντατική» - O Γιώργος Μυλωνάκης πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης
«Υπήρχαν άνθρωποι γύρω που γελούσαν»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.