- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Μαριάννα Τουμασάτου: Έχω πολλούς και δυνατούς haters, στεναχωριέμαι για αυτούς
Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός
Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλά για ηλικιακό ρατσισμό και τοξικότητα στον χώρο της υποκριτικής, σχολιάζοντας όσα βιώνουν οι γυναίκες.
Καλεσμένη του Κωνσταντίνου Καμέα ήταν το βράδυ της Πέμπτης (27/11) η Μαριάννα Τουμασάτου, σε μια συνέντευξη όπου η γνωστή ηθοποιός άνοιξε τα χαρτιά της για τη διαδρομή της εντός και εκτός σκηνής.
Συμμετέχοντας φέτος στη σειρά «Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι», η ίδια έκανε μια αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας της, μιλώντας τόσο για τις επιλογές που τη διαμόρφωσαν όσο και για τις προκλήσεις που συνάντησε ως γυναίκα στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου. Η συζήτηση δεν άργησε να αγγίξει ζητήματα που απασχολούν έντονα τον καλλιτεχνικό χώρο, με επίκεντρο το πώς αντιμετωπίζονται οι γυναίκες καθώς μεγαλώνουν.
Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε ανοιχτά για τον ηλικιακό ρατσισμό που –όπως τόνισε– εξακολουθεί να είναι έντονος στον χώρο της υποκριτικής. Ανέφερε ότι η κοινωνία τείνει να αποδέχεται πιο εύκολα την ωρίμανση της εμφάνισης στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες ακόμη και μικρές φυσικές αλλαγές γίνονται αφορμή για σχόλια και πιέσεις.
«Μόλις το μάγουλο κρεμάσει λίγο ή βάλεις δύο κιλά, αρχίζουν τα “πήγαινε κάνε δίαιτα”», είπε χαρακτηριστικά, αποδίδοντας μέρος του φαινομένου σε βαθιά ριζωμένες αντιλήψεις. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην τοξικότητα που συχνά συναντά στα social media, σημειώνοντας ότι οι πολιτικές διαφωνίες οδηγούν πολλούς να επιτίθενται με προσβλητικό λόγο. Όπως δήλωσε, έχει δεχθεί αρκετό μίσος, όμως δεν την πληγώνουν τα σχόλια για εκείνη· την απασχολεί περισσότερο το τι αποκαλύπτουν για όσους τα γράφουν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ ήταν ότι ήταν θλιμμένος»
Τι δήλωσε η αδερφή του τραγουδιστή
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
«Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε, θέλουν να σε βλέπουν πάντα με ανιδιοτέλεια»
Η τραγουδίστρια σταμάτησε το πρόγραμμά της για να μιλήσει για τον Γιώργο Μαζωνκη
Τι δήλωσε για τον θάνατό του
Τραγούδησε το «Ανήκω σε μένα»
Η συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την Πάολα
Η μαρτυρία της ηθοποιού για την επίσκεψή της στο ιατρείο του γιατρού του Κολωνακίου
Η μάνατζερ της Καίτης Γαρμπή απάντησε στις βολές εναντίον της τραγουδίστριας με ένα βίντεο – αναδρομή
Η ανάρτησή του στο Instagram
Τι είπε από τη σκηνή ο γνωστός καλλιτέχνης
Η αναφορά του σε συναυλία που παραχώρησε
Το «αντίο» της νικήτριας της Eurovision 2026 στον τραγουδιστή
«Κάποιοι άνθρωποι αφήνουν μέσα μας κάτι που δεν φεύγει μαζί τους»
«Δεν έμαθα τι ήθελε να μου πει»
«Ρε συ μούτρο γιατί δεν το πήρες;»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.