- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κλέλια Ανδριολάτου: Ο 4ος κύκλος του Maestro θα είναι και ο τελευταίος, η ιστορία ανατρέπεται
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε για τον τελευταίο κύκλο του Maestro και την αξέχαστη πρώτη της εμφάνιση στην Επίδαυρο.
Καλεσμένη της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (23/11) η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία μίλησε για την πορεία των γυρισμάτων και τις εξελίξεις γύρω από τον τέταρτο κύκλο της σειράς Maestro, που αναμένεται να προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από το MEGA. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο νέος κύκλος θα αποτελέσει και τον επίλογο της ιστορίας, εξηγώντας πως οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη: «Είμαστε στα γυρίσματα του 4ου κύκλου, θα κάνουμε γυρίσματα και μέχρι πριν από το καλοκαίρι. Ο 4ος κύκλος θα είναι περισσότερο αστυνομικός με πολύ σασπένς. Θα γίνει χαμός».
Στη συζήτηση με τη Ναταλία Γερμανού, η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε επίσης στις αλλαγές που έρχονται στη δραματουργία, τονίζοντας τον ρόλο των νέων χαρακτήρων που εντάσσονται στο καστ: «Μπαίνουν νέοι ρόλοι και αυτό αλλάζει τη σύσταση της ομάδας και των ηρώων και είναι πολύ σημαντικοί, ρόλοι κλειδιά, θα ανατρέψουν την ιστορία και θα συνδέσουν και όλους τους προηγούμενους κύκλους και θα δέσει και θα ολοκληρωθεί». Όπως είπε, ο τέταρτος κύκλος θα προσφέρει την ολοκλήρωση που περίμενε το κοινό: «Θα έρθουμε σε ένα τέλος, είναι ο τελευταίος κύκλος».
Η κουβέντα επεκτάθηκε και στη θεατρική της πορεία, με την ηθοποιό να περιγράφει την πρώτη της εμφάνιση στην Επίδαυρο ως μια εμπειρία που τη σημάδεψε θετικά. Φανερά συγκινημένη, δήλωσε: «Ήταν μια εμπειρία που δεν έχω λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που ο Μιχαήλ με εμπιστεύτηκε γι’ αυτόν τον ρόλο. Η εβδομάδα που περάσαμε εκεί να κάνουμε πρόβες… ήταν η πρώτη φορά που έκανα πρεμιέρα και δεν είχα άγχος. Αυτή τη φορά συνέβη κάτι πολύ απρόσμενο. Έβγαινα στην Επίδαυρο και ένιωθα μια ανυπομονησία να μοιραστούμε το αποτέλεσμα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σχεδιάστρια μόδας προσπαθεί να εξηγήσει την...στυλιστική της επιλογή
«Δεν είναι εύκολο το “καιρό μαζί”» είπε η ηθοποιός
Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιος ήταν ο καλύτερος της φίλος όταν ήταν στη Βουλή
«Διαγνώστηκε και η γυναίκα μου με καρκίνο», αποκάλυψε ο αγαπητός ηθοποιός
O παρουσιαστής μίλησε για τις δύσκολες μέρες που πέρασαν αλλά και πώς αυτές τους έφεραν πιο κοντά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο τραγουδιστής μίλησε για την επιθυμία του να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη η ζωή του Μιχάλη Μενιδιάτη
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Αν δεν είχα τον Γρηγόρη σύζυγο, θα είχα χωρίσει από τις πρώτες 40 μέρες»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Πρέπει να φύγω όσο είναι καιρός και ο νους μου αντέχει» δηλώνει ο ηθοποιός
Οι άνθρωποι που στάθηκαν στο πλευρό του
«Ήρθαν και με μάζεψαν για να τον αφήσω»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.