- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαριάννα Τουμασάτου: Κατέληξα στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό στον δρόμο
«Μόνο η ανοησία με οδηγούσε στο να ασχολούμαι με πλάσματα τέτοιου είδους» είπε η ηθοποιός
Η Μαριάννα Τουμασάτου για τους τσακωμούς οδηγών στον δρόμο και το ενδεχόμενο η κόρη της να γίνει ηθοποιός
Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε σήμερα (19.11) στο Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έζησε στον δρόμο και την οδήγησε στο νοσοκομείο.
«Στο παρελθόν έχω παίξει ξύλο, έχω φτάσει νοσοκομείο, έχω κάνει πολλά. Έπαιξα ξύλο, πήγα στο νοσοκομείο. Κατάλαβα μεγαλώνοντας ότι μόνο η ανοησία με οδηγούσε στο να ασχολούμαι με πλάσματα τέτοιου είδους», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου, αναφερόμενη στους τσακωμούς που καταγράφονται μεταξύ οδηγών στον δρόμο, οι οποίοι - όπως είδαμε και από την πρόσφατη επικαιρότητα - έχουν κάποιες φορές τραγική κατάληξη.
«Ο άλλος θέλει να μου πάρει τη σειρά. Ωραία. Άμα είναι να την πάρει και είναι τόσο διακαής πόθος και κρέμεται η ζωή του από τη δική μου σειρά, ας την πάρει. Αν είναι δηλαδή να δώσω τόση χαρά δίνοντας τη σειρά μου στο αυτοκίνητο, ναι. Ε, παλιά άμα μου έλεγαν αυτό με την κουζίνα, πήγαινε και τα λοιπά με τα πιάτα, όλο αυτό είναι γνωστό. Και μετά λες, αυτουνού η κριτική είναι ότι εγώ πρέπει να πλένω πιάτα. Εγώ, πόσο χαζή πρέπει να είμαι για να ασχοληθώ με αυτόν που νομίζει ότι πρέπει να πλένω πιάτα;», πρόσθεσε η ηθοποιός για τα σχόλια που έχει ακούσει ως γυναίκα οδηγός.
Η Μαριάννα Τουμασάτου για την κόρη της και το ενδεχόμενο να γίνει ηθοποιός
«Η κόρη μου έρχεται στο θέατρο. Κατά περιόδους της έρχεται στο μυαλό η ιδέα να γίνει ηθοποιός, μετά πάει πίσω, ξανά έρχεται μπροστά. Τώρα θα δούμε. Επειδή ξέρει ο καθένας τα προβλήματα της δικής του δουλειάς, δεν θέλει το παιδί του να τα βιώσει, γιατί εκείνος θεωρεί ότι τα κατάφερα και το παιδί όμως. Το παιδί να είναι ευτυχισμένο θέλω», είπε σε συζήτηση για την κόρη της η Μαριάννα Τουμασάτου και πρόσθεσε:
«Εάν είναι ευτυχισμένη, ας μην πάρει κανένα πτυχίο, ας πάρει 50, ας κάνει ό,τι θέλει, ό,τι την κάνει να ξυπνάει το πρωί και να είναι καλά. Το να έχει ένα πτυχίο και να της έχει βγει η ψυχή, να έχει κατάθλιψη και αγωνίες και άγχη και να μουτζουρωθεί η ψυχή της όλη για να πάρει ένα ρημαδοπτυχίο, ας μην το πάρει. Δεν βαριέσαι. Θα το πάρει κάποιος άλλος που μπορεί να μην ταλαιπωρηθεί ή να το επιδιώκει, να το αγαπάει. Ας κάνει αυτό που αγαπάει, ό,τι κι αν είναι αυτό. Αν το έχεις βαθιά μέσα σου, θα το κάνεις. Κι εμένα ό,τι και να μου έλεγες όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, δεν θα με σταμάταγες. Ακόμα και αν μου έλεγες τα χειρότερα των χειροτέρων. Εκεί θα πήγαινα», καταλήγει η Μαριάννα Τουμασάτου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Έφευγα αλλά με διεκδικούσε αρκετά» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια
Η δημοσιογράφος βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Μυλωνάκη σε κέντρο αποκατάστασης της Γερμανίας
«Τώρα συνειδητοποίησα ότι πήραμε μια θέση που δεν ήταν καν στα προγνωστικά. Έτσι είναι η ζωή»
Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram
Η ανάρτηση της ραδιοφωνικής παραγωγού για τα σχόλια που εισέπραξε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.