- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παναγιώτα Βλαντή: Φυσικά και το κίνησα δικαστικά γιατί ήταν πολύ κακό για μένα
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η Παναγιώτα Βλαντή αποκάλυψε ότι κινήθηκε νομικά μετά από ψευδές δημοσίευμα που την παρουσίαζε να τσακώνεται σε κατάστημα.
Μια διαφορετική και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή στο κανάλι House of NK στο YouTube, όπου μίλησε ανοιχτά για ένα περιστατικό που την είχε βαθιά ενοχλήσει στο παρελθόν. Όπως προβλήθηκε σε απόσπασμα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» στην ΕΡΤ, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι προχώρησε σε νομικές ενέργειες εναντίον δημοσιεύματος που παρουσίαζε ψευδώς ένα περιστατικό σε εμπορικό κέντρο, στο οποίο υποτίθεται ότι είχε διαπληκτιστεί με πωλήτρια.
Η Παναγιώτα Βλαντή εξήγησε πως το συμβάν προέκυψε όταν βρέθηκε σε εμπορικό κατάστημα, όπου παπαράτσι την φωτογράφισαν τη στιγμή που συζητούσε έντονα με φίλη της. «Είχα ένα έντονο βλέμμα γιατί λέγαμε κάτι σοβαρό, και έγραψαν ότι είχα τσακωθεί με την πωλήτρια», ανέφερε. Όπως σημείωσε, η συγκεκριμένη ψευδής είδηση την προσέβαλε προσωπικά και επαγγελματικά, οδηγώντας τη να κινηθεί δικαστικά. «Αυτό με πείραξε πολύ, γιατί παρουσίαζαν ότι μίλησα άσχημα σε εργαζόμενη. Αν έλεγαν κάτι άσχετο, όπως ότι έχω σχέση με κάποιον, δεν θα με ένοιαζε τόσο», πρόσθεσε.
Η Παναγιώτα Βλαντή τόνισε πως δεν την απασχολούν τα συνηθισμένα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, αλλά δεν μπορεί να μένει αμέτοχη όταν θίγεται η αξιοπρέπειά της. «Όταν γράφουν ότι τσακώθηκα ή ότι έχω σχέση με κάποιον, συνήθως γελάω. Όμως αυτή η ιστορία ήταν διαφορετική, γιατί αφορούσε την εικόνα μου ως άνθρωπο και όχι ως πρόσωπο της δημοσιότητας», κατέληξε η ηθοποιός.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 82 ετών
«Δεν ήθελα να συστηθώ με το επίθετό μου, γιατί ήθελα να χαράξω τη δική μου πορεία»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε δηλώσεις που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Μητέρα για πρώτη φορά η ηθοποιός
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Τι εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Δείτε τη μουσική συνύπαρξή τους
Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό του show «J2US»
«Δεν θέλω να υπάρχει κανένα ταμπού»
Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κατερίνα Γκιουζέλη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι δήλωσε για τη μικρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει
Η αναφορά της ηθοποιού σε παλαιότερες εποχές του χορού και του θεάτρου
Η ποινή που του επιβλήθηκε
«Το τελευταίο μου φλερτ ήταν μια υπάλληλος γηροκομείου» πρόσθεσε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.