- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ναταλία Γερμανού σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ήμουν υποστηρικτική απέναντι σου
Οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν για την συνεργασία τους στο παρελθόν
Ναταλία Γερμανού σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δεν ήμουν υποστηρικτική απέναντι σου
Μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (05.07.2025) στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», με πρωταγωνίστριες τη Ναταλία Γερμανού και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Οι δύο πρώην συνεργάτιδες είπαν αλήθειες για το παρελθόν τους και τη δύσκολη συνεργασία που – όπως παραδέχτηκαν – είχαν. Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε on air ότι δεν φερόταν πάντα καλά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
«Θέλω να πω κάτι, το οποίο έχω πει και χωρίς να είναι η Κωνσταντίνα παρούσα. Δεν ξέρω αν στο είχαν μεταφέρει ή αν είχε τύχει να το δεις, για τα χρόνια εκείνα. Δηλαδή τη μια χρονιά που μοιραστήκαμε μαζί στο "Μες στην καλή χαρά", ήταν μια χρονιά ζορισμένη για όλους μας. Εγώ προσωπικά, το λέω και δημόσια, δεν αισθάνθηκα ότι φερόμουν πάρα πολύ καλά στην Κωνσταντίνα τότε» υπογράμμισε αρχικά η Ναταλία Γερμανού για να συμπληρώσει, λίγο αργότερα, τα εξής.
«Επειδή, ας πούμε, είχε έρθει για πρώτη φορά, στην αρχή με έναν μικρό ρόλο και μετά ο ρόλος σου μεγάλωνε, ίσως θα έπρεπε ως αρκετά χρόνια μεγαλύτερη σου να έχω αντιληφθεί ότι πολλά πράγματα ήταν άμυνα και φόβος. Θυμάσαι εκείνο το περιστατικό που σου λέω «να σου πασάρω τη στήλη της μόδας» και μου λες «όχι, δεν χρειάζεται, σηκώνομαι να πάω να την κάνω». Σου λέω εγώ τότε «εντάξει» και κάνω μια χειρονομία που έπαιξε μετά παντού σαν ότι «η μία δεν αντέχει την άλλη» ή ότι «εγώ δεν αντέχω την Κωνσταντίνα». Θέλω να πω, λοιπόν, ότι ήμουν αρκετά χρόνια μεγαλύτερη από την Κωνσταντίνα».
«Ήσουν φοβισμένη και, επειδή ο φόβος μας βγαίνει με διάφορους τρόπος, θέλω να το πω για να μην μείνει πια η εντύπωση στον κόσμο ότι "όλος ο κόσμος ήμασταν τα θύματα αυτού του κοριτσιού». Λίγο να ηρεμήσουμε, θέλω να το χαλαρώσουμε αυτό το πράγμα. Αν εξαιρέσουμε τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τον Θέμη Γεωργαντά, που κρατούσαν πολύ ήρεμες και γλυκές αποστάσεις, εγώ δεν θεωρώ ότι ήμουν ούτε γλυκιά ούτε υποστηρικτική απέναντι σου εκείνη την πρώτη χρονιά" συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ναταλία Γερμανού για την καλεσμένη της, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον αέρα του Alpha.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
To ζευγάρι είναι μάζι από το 2013
«Δεν ξέρεις ποτέ αν ο νεκρός μας ακούει ή όχι. Θα σας πω μετά τις πρώτες δύο - τρεις» είπε ο γνωστός σχεδιαστής
Της αφαίρεσαν 22.000 ευρώ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Κάρολος Βιδάλης πέθανε πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 34 ετών
«Δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Εμένα με άφησαν στην ίδια τάξη στη δραματική σχολή γιατί ήμουν χοντρή, πρόσθεσε η στιχουργός
Στα επείγοντα του Παπαγεωργίου εισήχθη το πρωί ο λαϊκός τραγουδιστής – Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πότε σταματάμε να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων...» ανέφερε η τραγουδίστρια
«Όταν το είπα στους γονείς μου εξέλαβα "πόρτα"»
Η κάπα των 8 κιλών που δημιούργησε για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το ντύσιμό της
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε τον Οκτώβριο του 2025
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.